Lekarski tim doneo odluku: Darko Lazić ide na operaciju noge

Lekarski tim doneo odluku: Darko Lazić ide na operaciju noge

Autor: | 30/10/2018

0


Pevač Darko Lazić je pre nedelju dana doživeo tešku saobraćajnu nesreću u Brestaču kod Pećinaca. Zbog teških povreda koje je tom prilikom zadobio, lekari su ga uveli u stanje veštačke kome, koja je juče prekinuta.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/konacno-lepe-vesti-darko-lazic-probuden-iz-kome-bitno-je-da-se-stanje-ne-pogorsa/

- Darko je stabilno i stanje ide na bolje. Rodbina je zabranila da dajemo bilo kakve informacije. Mogu da ga posećuju roditelji, brat, žena i devojka - rekao je direktor Zemunske bolnice dr Dragoš Stojanović za "Blic".

Prva operacija mu je urađena zbog unutrašnjeg krvarenja, kada mu je odstranjena i slezina, a kako pevač ima i težak prelom budne kosti, lekari su nakon današnje vizite doneli odluku da mu operišu nogu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ulična Umjetnost (@umjetnost_sa_ulice) on Oct 25, 2018 at 1:01pm PDT


Osim ovih povreda Darko je zadobio i hematom na glavi, a polomljena su mu i rebra koja su oštetila plućno krilo, kao i jagodica. Bubrezi su mu radili smanjenim intezitetom zbog čega je bio na dijalizi, dok je transfuziju primio kada je imao unutrašnje krvarenje, piše Blic.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram
Tagovi: Darko Lazić