Đole Đogani: Baš je za pohvalu kada neki budu govorili - imam 35 godina, a 15 sam bio u rijalitiju (video)

Đole Đogani: Baš je za pohvalu kada neki budu govorili - imam 35 godina, a 15 sam bio u rijalitiju (video)

Autor: | 30/10/2018

0
Foto studio Šobot

Iako su brojni članovi njegove porodice bili ili i dalje jesu, u raznoraznim rijaliti šou programima, Đole Đogani je uvek jasno i glasno ustajao protiv njihovih odluka da se nađu u takvoj vrsti programa.

Ipak, čini se da je Đole malo "smekšao", budući da je i on, na neki način, rešio da zaradi o rijaliti-pomame.

- Upravo završavam pesmu o rijalitiju. Obradio sam tu temu, šalim se na svoj račun, na račun svoje porodice, svega što se dešava u rijalitijima. Šta ćemo, zezamo se! - otkrio je Đole za Scandal, što je mnogima dozvalo u sećanje to da je denser i ranije pravio hit pesme šaleći se na račun viceva koji su kružili o njegovoj porodici ili pak pevajući o razvodu i rađanju novog deteta.

 

- Ja jesam protiv rijalitija kod nas, na neki način. Ali, kad gledamo opštu situaciju, situaciju u kojoj se nalazi većina mladih ljudi, neću to da napadam. Mladi ljudi traže svoje pozicije, bore se da pronađu svoje mesto u društvu, nemaju mnogo mogućnosti, a rijalitiji su prilika da nešto rade i zarade. Rijaliti je najpoznatiji format, nema tu šta. Još malo će biti, znaš ono kao kad robijaš kaže - brate, imam 35 godina, od toga sam 15 robijao. A rijaliti igrači će - znaš imam 35 godina, 15 sam bio u rijalitiju... To je baš za pohvalu! - zaključio je ironično Đogani.

hellomagazin.rs Studio Šobot
Tagovi: đole đogani