Tomas Markl ne odustaje, želi da poseti Megan pošto se vrati sa putovanja (video)

Tomas Markl ne odustaje, želi da poseti Megan pošto se vrati sa putovanja (video)

Autor: | 27/10/2018

0

Otac vojvotkinje Megan Markl (37), Tomas Markl (74), kontaktirao je nadbiskupa od Kenterberija Džastina Velbija (62) s ciljem da mu pomogne da izgladi odnos s ćerkom. Tomas navodno razmišlja o tome da preduzme pravne mere kako bi video dete svoje ćerke i princa Harija (34), piše Mirror.

Takođe, Tomas je kontaktirao i Kensingtonsku palatu i poslao molbu da mu se omogući put do Londona. Želi da poseti Megan pošto se vrati s kraljevske turneje Australijom, Fidžijem, Novim Zelandom i Tongom.

- Tomas je rekao da će Marklova krv teći venama deteta koliko i 'plava' kraljevskog dela porodice. Smatra da ima svoja prava. Priznaje pogreške, ali sada kada je Megan trudna, on je očajan i želi da ispravi stvari.

Zato se i javio Kensingtonskoj palati nakon što je objavljeno da Megan i Hari čekaju bebu, nadajući se da će ih njegov budući unuk ili unuka povezati - rekao je izvor blizak Meganinom ocu za Mirror.

Vojvotkinja s ocem nije razgovarala od maja, a za trudnoću je Tomas navodno saznao putem radija koji je slušao u automobilu. Kako pišu britanski mediji, nada se da će Megan nazvati dete po njemu ako bude dečak.

Već je poznato da odnosi u porodici Markl nisu idealni i da vojvotkinju često polusestra Samanta (53) javno sramoti i vređa. Međutim, poslednja priča koja je procurila iz te porodice je od strane Meganinog polubrata Tomasa (52) koji je rekao za Radar Online da je više puta video svog oca kako uzima kokain u njihovom domu.

A jedini član porodice koji je na Meganinoj strani je Tajler Duli, koji tvrdi da je cela porodica "toksična".

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty/Printscreen/Youtube

Najnovije vesti