Nova ljubav ili osveta Emini: Mustafa Sandal uzburkao društvene mreže (foto)

Nova ljubav ili osveta Emini: Mustafa Sandal uzburkao društvene mreže (foto)

Autor: | 26/10/2018

0


Mustafa Sandal, bivši muž naše pevačice Emine Jahović, novom objavom na instagramu opet je uzburkao turske medije, svoje obožavaoce ali i širu javnost, piše Lepa & Srećna.

Naime, pre nekoliko dana pevač je na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj je u nežnoj pozi s tajanstvenom damom kojoj se vidi  samo delić lica. Fotografija je izazvala more komentara pa ju je Mustafa posle izvesnog vremena izbrisao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Magazinn.com (@magazinncomm) on Oct 24, 2018 at 4:04pm PDT


No, lavina se već pokrenula. Deo javnosti je srećan što je njihov idol konačno nastavio dalje posle kraha desetogodišnjeg braka sa lepom pevačicom.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/emina-jahovic-besna-na-turske-medije-zarad-rejtinga-se-ne-igra-sa-cascu-jedne-majke-video/

Drugi pak misle da Mustafa razlaz još nije preboleo, naprotiv! Oni njegovu objavu smatraju kontraudarom na objavu Sadetina Sarana, biznismena za kojeg mediji tvrde da je u vezi sa Eminom Jahović, a jedan od dokaza je i to što su Emina i Sadetin ovih dana počeli da se prate na društvenim mrežama.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/sadetin-saran-izazvao-turske-medije-da-li-ga-ljubi-cerka-ili-je-ipak-emina-jahovic/

Da podsetimo: Sadetin je na instagramu objavio fotografiju na kojoj ga ljubi neka mlada žena čije se lice ne vidi (a mnogo liči na Eminu), tvrdeći da je reč o njegovoj kćerki. I on je fotku izbrisao već sledećeg dana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mustafa Sandal Official (@mustafasandal24) on Jun 25, 2018 at 3:32am PDT

Treći su grozničavo počeli da tragaju za identitetom tajanstvene dame pa su nakon silnih analiza i upoređivanja zaključili da je reč o prelepoj glumici i manekenki Džeren Hindistan (29).

Hellomagazin.rs Instagram

Pročitajte još