Uzbudljiva noć u Njujorku: Modnom pistom prošetali supermodeli i poznate ličnosti (video)

Uzbudljiva noć u Njujorku: Modnom pistom prošetali supermodeli i poznate ličnosti (video)

Autor: | 25/10/2018

0
Paris-Jackson

Sinoć su se među zvanicama na uzbudljivoj reviji i afterparty-ju povodom kolekcije Moschino[tv] H&M našli i Paris Džekson, Frensis Bin Kobejn i Majls Riči.

H&M i kreativni direktor kuće Moschino - Džeremi Skot pozvali su poznate ličnosti, međunarodne urednike i influensere na pistu ukrašenu bilbordima i osvetljenu poput Tajms Skvera u Njujorku.

Jeremy Scott

 

Pistom su šetali supermodeli, sestre Hadid i njihov brat, a reviju je zatvorila legendarna Naomi Kembel. Modeli su na pistu izlazili stepeništem u stilu starog njujorškog mjuzikla. Zatim su hodali pistom koja je izgledala kao ulica, mesto na kome Džeremi voli da vidi ljude u svojim kreacijama.

Bella Hadid
Gigi Hadid

 

- Kolekcija Moschino [tv] H&M je poklon mojim fanovima i želeo sam da im dam pravu Moschino kolekciju. Pokušao sam da obuhvatim sve ono što biste očekivali na mojoj reviji – crtaće pomešane sa uličnom modom i sve to sa obiljem hip-hop sjaja za totalni Moschino izgled - rekao je Džeremi Skot, kreativni direktor ove modne kuće.

Anwar Hadid
Naomi Campbell

- Bilo je zabavno ušetati u Džeremijev svet. Pun je pozitivnosti, osećaja za humor i radosti kojima odiše svaki komad iz kolekcije - izjavila je An-Sofi Johanson, kreativna savetnica u H&M-u.

Frances-Bean-Cobain
Isabeli Fontana

 

Čim se Džeremi poklonio na kraju revije, podigli su se bilbordi oko piste i producent i umetnik nagrađen Gremijem – di-džej Diplo bio je spreman da pokrene žurku.

Diplo

 

Tokom čitave večeri gosti su mogli bukvalno da zakorače u MOSCHINO [tv] H&M svet na prvoj svetskoj modnoj reviji sa AR tehnologijom. Gosti su mogli da stave H&MOSCHINO brendirane Magic Leap One naočare i zakorače u džinovski TV da ovu saradnju dožive na potpuno novi način. Za tehnologiju je bio zadužen Warpin Media.

hellomagazin.rs Promo