Objavljen snimak Kejt Midlton sa studija i Britanija se ponovo zaljubila u nju (video)

Objavljen snimak Kejt Midlton sa studija i Britanija se ponovo zaljubila u nju (video)

Autor: | 25/10/2018

0

Htela ona to ili ne, Kejt Midlton uvek nekako završi u centru pažnje. Tako je bilo i kada je na Isntagram profilu Teatime with the Cambridges objavljen snimak sa ceremonije dodele diploma 2005. godine.

Na snimku se vide mlađana Kejt i njen tada dečko, a danas suprug Vilijam, koji su istog dana diplomirali - i to pred nikad svečanijom publikom, u kojoj su se nalazili kraljica Elizabeta, princ Filip, princ Čarls i Kamila.

Oboje su u tom trenutku imali 23 godine i deluju više nego uzbuđeno što će konačno primiti diplome. Vilijam je diplomirao geografiju, a Kejt istoriju umetnosti, a upravo su se na univerzitetu St Andrews i upoznali prvi put 2001. godine.

Posebno sladak deo ovog videa i ono što je podstaklo naviše komentara jeste reakcija britanske kraljevske porodice kada prozovu Kejt da izađe po diplomu. Princ Čarls deluje toliko ponoso i srećno da bi čovek pomislio da je to njegovo dete, a podjednako srećno deluje i Filip - dok kraljica kulira sve vreme, ali u jednom trenutku baci pogled na Čarlsa, valjda i sama u čudu što se ovaj toliko raduje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Cambridges (@teatimewiththecambridges) on Oct 20, 2018 at 1:06pm PDT

Komentari su odmah počeli da se nižu: "Tako je očigledno da je njegova porodica voli", "Oduvek su znali da je ona prava za njega", "Cela porodica je bila toliko ponosna i na Vilijama i na Kejt"...

Idilična ljubavna priča na kratko je prekinuta 2006. godine, kada su Kejt i Vilijam raskinuli, ali su se nakon nekoliko meseci pomirili. Par se venčao 2011. godine i imaju troje dece.

 

View this post on Instagram

 

Around this time 8 years ago today, a 28-year old Prince William was undoubtedly nervous as he prepared to make one of the biggest decisions of his life. He was going to propose to the love of his life, Catherine Elizabeth Middleton. The couple of around 7 years were on a ten-day vacation to Kenya when the Prince popped the question. They were on the trip with friends but were able to take some time away from their group to be alone. William admitted to carrying around the ring, which was his late mother’s engagement ring, for up to 3 weeks before asking Catherine to marry him. The magic spot is thought to have been the Rutundu Cabin which has a gorgeous view of Mount Kenya. The two of them signed a guestbook (check insta story) which was dated October 20th-21st so it was definitely around this time! They arrived in Kenya as boyfriend and girlfriend and left as fiancés! Of course we all know, their engagement was announced almost a month later on November 16th, 2010 (the announcement was postponed because Kate’s last living grand parent, Peter Middleton, sadly passed away) and got married on April 29th, 2011. Now they have been married for over 7 years and have the three most adorable children! Happy engagement day William and Kate! ? ? ———————————————- #britishroyalfamily #princewilliam #dukeofcambridge #duchessofcambridge #katemiddleton #princegeorge #princesscharlotte #princelouis

A post shared by The Cambridges (@teatimewiththecambridges) on Oct 20, 2018 at 7:11am PDT

hellomagazin.rs Guliver/Getty