Goca Tržan o promenama u "Pinkovim zvezdicama": Neću da se povlačim, jer ako se svi povučemo pred tim šta će da ostane?

Goca Tržan o promenama u "Pinkovim zvezdicama": Neću da se povlačim, jer ako se svi povučemo pred tim šta će da ostane?

Autor: | 23/10/2018

0

Pop zvezda Goca Tržan bez dlake na jeziku prokomentarisala je odlazak koleginice Jelene Tomašević i kolege Sergeja Ćetkovića iz žirija Pinkovih zvezdica.

Iako su godinama unazad kupili gledaoce Sergej i Jelena su odlučili da napuste čuvene crvene stolice, dok su na njihova mesta došli pop zvezda Milan Stanković i pobednica Zadruge Kristina Kija Kockar.

- Sviđa mi se što su sada tu neki klinci koji nisu bili tu! - oduševljeno nam je na početku razgovora rekla Goca.

Nezaobilazno pitanje bilo je vezano za dolazak Kije Kockar u žiri, pošto je njena uloga kao člana žirija podigla prašinu u javnosti. Na pitanje da li joj se dopada ta odluka produkcije, ili ne, Goca nam je iskreno odgovorila.

- Nema tu meni šta da se sviđa ili ne, radim svoj posao. Ja sam to Kristini i rekla, da nema dovoljno pevačkog iskustva da bi sedela tu. Ali, prosto, nije to moj šou da bih se ja tim bavila. Moj posao je da ocenjujem decu, da budem uz njih i da im dam vetar u krila - započla je Goca i dodala:

- Ne smeta mi, jer ja sam ja, gde god da sam i sa kim god da sam. Takođe, ovo nije način da ja verifikujem i aminujem da je pravi put ići u rijaliti i tako se proslaviti! Ne mislim da je to dobro i da je to jedini put, ali prosto nekima uspe. Ako je to vama u redu, što bih se ja protiv toga bunila? - objasnila je vrlo otvoreno Goca.

Na pitanje da li su Jelena i Sergej upravo zbog Kije napustili žiri, Goca je rekla:

- Ne komentarišem. To su moje kolege, ja njih mnogo volim, i ako imate šta da ih pitate vezano za njihovo odustajanje, pitajte njih. Ona je tu sa razlogom, produkcija zna koji je razlog. Ja sa tim nemam ništa i ne osećam se ugroženo i povređeno. Ja mislim da ona nema dovoljno iskustva pevačkog da bi ona komentarisala pevanje, ali ona je kao bilo koji gledalac koji kod kuće komentariše. Evo, imamo jednog predstavnika koji je tek počeo da peva, ali će komentarisati kao svi koji kod kuće komentarišu da li neko zna ili ne zna da peva - objasnila je Goca i dodala:

- Produkcija želi da poveća gledanost ovom šou-programu. Ako će neko od sve one ekipe koja je gledala Kiju Kockar u Zadruzi zbog nje, samo zbog nje da gleda Zvezdice, i da ih to na bilo koji način oplemeni, i da vide da postoji još nešto osim seksa posle dva noću, i maltretiranja, i svađanja, meni je jako drago što je ona u žiriju, jer, eto, napravićemo nešto dobro u celoj priči!

Kada je u pitanju Nataša Bekvalac, Goca je rekla:

- Okej je, super. Ona ima decu, voli muziku... Svi smo mi kolege i zarađujemo i jedemo isti hleb. Ne znam zašto bih ja trebalo da smatram nekog manje kompetentnim ili više kompetentnim. Ja ću komentarisati kao i do sada ono što čujem i ono što vidim. Isto bi to mogli da pitate Jelenu Tomašević, "kako te nije blam da sediš pored Goce Tržan, ti si od nje pet puta bolji pevač". Leontina i ja imamo najviše pevačkog iskustva u tom smislu, ali, eto, i Milan je tu koji je dugo na sceni i izuzetno je kvalitetan i dobar pevač.

Pevačica je takođe pokazala veliko nezadovoljstvo time što su se pripadnici sedme sile pojavili u velikom broj zbog kako kaže Kije Kockar.

- Prvi put posle ne znam koliko vremena vidim ovoliko novinara na snimanju Zvezdica. Nije bila Kija Kockar tu da bi vas zvali, jer smo vam mi beskrajno dosadni. Prema tome, produkcija je napravila "point". Ona je uradila ono što treba - rekla je Goca za Telegraf i dodala:

- Ja neću da se povlačim, nikada i nigde, jer ako se svi povučemo pred tim šta će da ostane?! To je moj stav i zato sedim i dalje tu. Odmah da se razumemo, ja nisam plaćena za to što sedim tu. Da ne pomislite, pošto sam dobila i te kometare "šta je lova"... Ne, ja za to nisam plaćena! Nas Pink ne plaća za ovo što radimo. Nikoga od nas. Ja sedim tu zato što volim ovu decu i zato što smatram da radim nešto plemenito i deo sam nečega što je čisto i plemenito. Tu je kraj svake priče - poručila je Goca.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images