Darko Lazić doživeo saobraćajnu nesreću: Primljen u bolnicu sa teškim telesnim povredama i životno je ugrožen

Darko Lazić doživeo saobraćajnu nesreću: Primljen u bolnicu sa teškim telesnim povredama i životno je ugrožen

Autor: | 23/10/2018

0

Pevač Darko Lazić imao je tešku saobraćajnu nesreću jutros u Brestaću kod Pećinaca.

Prema nezvaničnim informacijama, pevač je sleteo s puta i njegov automobil se prevrnuo na krov.

Lazić je, kako nezvanično saznajemo, povređen i prebačen je KBC Zemun.

Njegovi roditelji su potreseni i još ne znaju ništa o njegovom zdravstvenom stanju.

- Potresli smo se, baš. Krenuli smo u bolncu. Još ne znamo sve detalje. Samo se nadamo da je sve u redu. To nam je najvažnije - rekla je Darkova mama Branka za Kurir.

Darko je trenutno na intenzivnoj nezi, a sa lica mesta ga je odvezla Hitna pomoć. Auto je potpuno uništen, prizor je jeziv, iz kola su ga vadili vatrogasci.

Scena na samom mestu saobraćajne nesreće, gde je pevač automobilom sleteo s puta je stravična. Kola u kojem je bio Lazić su nasred njive, prevrnut na krov. Kako su nam rekli očevici saobraćajke, pevača su jedva izvukli iz automobila, a delovi kola razbacani su po celoj njivi.

Prema prvim nezvaničnim saznanjima, Lazić je zadobio povrede glave, prelom butne kosti, prelom rebara i smešten je na odeljenje intezivne nege, dok ne stignu ostali nalazi.

Darko zbog povreda glave priča nepovezano.

Ispred Zemunske bolnice dosli su.njegovu najblizi, otac Milan, brat Dragan i njegova supruga. Nakon što su pričali sa lekarom koji im je objasnio da je Darko bio na snimanju i da je na intenzivnoj nezi, porodica je želela da ga vidi ali im je medicinsko osoblje reklo da je to trenutno nemoguće.

Porodica moli da ih puste kod Darka, a brat pokušava da nađe vezu da uđu i vide ga.

- Ne znam ništa, ne znam kako mi je dete - kroz suze je rekao otac. U bolnicu je stigla i policija, koja razgovara sa Darkovim roditeljima.

Direktor Kliničko-bolničkog centra Zemun Dragoš Stojanović potvrdio je da je Lazić posle nesreće prevezen u ovu ustanovu.

- Darko Lazić je u teškom stanju, životno je ugrožen i to je sve što mogu da kažem - rekao je dr Stojanović za Kurir.

Kako prenosi Kurir, pevač je prvo odveden na operaciju, ali lekari nisu smeli da ga operišu jer ne znaju da li ima unutrašnje krvarenje. Darko ima hematom na glavi i intubiran je. Pevaču je, prema poslednjim informacijama, polomljena rebra od 5 do 9, pukla mu je karlica...

Menadžer i prijatelj Darka Lazića, Miljan Vračević, kaže da pevač trenutno nije u svesnom stanju.

- Nisam ga video jer to za sada nije dozvoljeno. Tu mu je cela porodica. Osim preloma butne kosti, ima frakturu i oko karlice, kao i od 5. do 9. rebra. Gotov je ceo skener, ali se čeka dijagnostika skenera. Nikoga ne puštaju da ga vidi, na intenzivnoj je, svi smo u šoku i nadamo se da će preživeti. To ne sme ni da se dovede u pitanje - rekao je Miljan za "Blic".

- Darko nije svestan. Sam je bio u vozilu, ne znam da li je zaspao za volanom, ili je proklizao. Ko god sada da priča o tome kako se saoraćajka dogodila, može samo da pretpostavlja. Policija radi svoj posao, tako da ja ništa u vezi toga ne znam. Svakako je na intezivnoj nezi, zato kažu da je životno ugrožen - dodao je on.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images
Tagovi: Darko Lazić