Dajana Paunović: Želim čoveka pored koga ću leći i probuditi se sa osmehom na licu

Dajana Paunović: Želim čoveka pored koga ću leći i probuditi se sa osmehom na licu

Autor: | 23/10/2018

0

Izvrsno se snalazi u pronalaženju odgovora na milion pitanja koja joj sin svakog dana postavlja i veruje da će ponovo stati na ludi kamen

Šta vam prvo padne na pamet kad budilnik zazvoni u četiri ujutru, a kroz prozor se nazire tmuran jesenji dan?

- Pomislim kako bih još ostala u krevetu i izležavala se, ali svest da radim ono što volim, sa ljudima koje poštujem, daje mi dodatnu snagu. Ustajem sa osmehom, zahvalna Bogu na svemu što imam.

 Koji je najbolji recept za razbuđivanje?

- Bude me volja, želja i ambicija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dajana (@dajana.paunovic) on Jul 28, 2018 at 4:08am PDT


 U čemu spavate?

- S obzirom na to da mi je san najvažniji, spavam u čemu mi je najudobnije. Nema pravila.

 Kakvu kafu pijete?

- Crnu, gorku i jaku.

 Može li se reći da zbog „Svitanja“ trpi vaš društveni život?

- I da ne vodim “Svitanje” isto bih živela. Ne izlazim često u noćne provode, osim ako prilika baš zahteva, ali zato su obavezni ručkovi i večere sa dragim ljudima.

 Da li ste nekada zakasnili na posao?

- Nikada, uvek dolazim sat vremena pre početka jutarnjeg programa na televiziji “Pink”. Volim da se, uz kafu, sređujem i pripremam za emisiju. Nije lako direktno iz kreveta stati pred kamere i pričati, treba mi vremena da dođem sebi.

Da li vam više prija kad vaš sin ide u školu pre ili posle podne?

- Dušan je uvek prva smena u školi. Budući da sam i sama ranoranilac, odlično smo se uklopili. Naš život teče kao jedna divna pesma. U svemu smo apsolutno usklađeni.

U kojoj meri ste uključeni u njegove školske obaveze?

- Dušan, srećom, završava u školi sve obaveze i umnogome mi olakšava posao, jer onda naše slobodno vreme možemo da posvetimo jedno drugom na najlepši mogući način. Uspevam da mu udovoljim u svim željama. Kada postoji potreba da mu pomognem i objasnim nešto, to sa zadovoljstvom činim.

Koliko vam pitanja u toku dana postavi?

- Milion, manje-više. (smeh) U ovom uzrastu je prezabavan, svakodnevno me zasmeje svojim pitanjima i konstatacijama. S njim nikada nije dosdano.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dajana (@dajana.paunovic) on Jan 30, 2018 at 10:08am PST


Mislite li da jednog dana krenuti vašim i očevim medijskim putem, ili ga vidite u nekoj drugoj profesiji?

- Još je mali da bih mogla da procenim čime će se baviti. Za sada ga apsolutno ne interesuje ništa što ima veze sa televizijom i muzikom. Ne gleda naše kanale, ne zna pevače, niti pesme. Prati neke tinejdžerske serije, jer voli da bude stariji nego što jeste.

 Da li je za vašu sjajnu formu zaslužna zdrava ishrana ili pak bavljenje sportom?

- Konstantno sam na nekom specijalnom režimu. Nekad sebi dam oduška i jedem sve što poželim, a čim primetim da sam se ugojila nekoliko kilograma vraćam se redukovanoj ishrani. Nažalost, nemam vremena za vežbanje, ali ishrana i kvalitetan san su dobrim delom zaslužni za fit formu.

Da li ste nekad držali dijetu?

- Više puta. Evo, upravo sam na dijeti. (smeh)

Jeste li uvek bili plavuša?

- Nikada nisam imala tamniju boju kose, niti sam eksperimentisala sa frizurama. Sada, kad sam starija, tačno znam šta volim. Uz moju svetlu put plava kosa je dobitna kombinacija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dajana (@dajana.paunovic) on Jan 15, 2018 at 9:53am PST


Da li muškarci zaista više vole plavuše, kao što sugeriše naziv čuvenog filma sa Merilin Monro?

- Mnogi stručnjaci za književnost, slikarstvo, muziku i film razmatrali su vekovnu opsednutost jačeg pola plavokosim ženama. Postoji i čuvena rečenica: “da bi bila obožavana, žena treba da ima kosu boje zlata”. Definitivno postoji taj “fenomen plavuša”, a ja im uvek dajem prednost u odnosu na brinete. (smeh) U svakom slučaju, suština je naći osobu sa kojom ćete istinski biti ono što jeste, nekoga ko će vas voleti u dobru i zlu.

U čemu se osećate najseksipilnije?

- Zavisi od dana, ali generalno u nekoj nežnoj haljini.

Tri osobine savršenog muškarca su...

- Preopširna je tema da bi se odgovor sveo na tri osobine. Mislim da sve žene žele kraj sebe muškarca koji vodi uravnotežen život, koji jednaku pažnju pridaje poslu, porodici i prijateljima, koji je duhovit, harizmatičan, brižan...

Možete li da zamislite sebe kao učesnicu nekog rijaliti programa?

- Povučena sam osoba, ne bih bila interesantna široj javnosti. Moj karakter je sušta suprotnost od onog koji je potreban jednom rijaliti igraču, kako se to danas popularno kaže.

Kako se snalazite sa majstorima kada se ukaže potreba da svrate u vaš dom?

- Odlično, ja sam žena koja sve može sama da reši. Nekada se samoj sebi divim šta sve mogu. (smeh) Ne žalim se, štaviše volim tu svoju osobinu da nikada ne čekam na drugog, već nastojim da sve što mogu sama obavim i organizujem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dajana (@dajana.paunovic) on Dec 28, 2017 at 5:48am PST

Na koji parfem mirišete ovih dana?

- Na „Chanel Gabrielle“.

Jeste li sujeverni?

- Nimalo. Praznoverje i kojekakva proročanstva vezana za budućnost nisu u sferi mog interesovanja. Sve što nema logično-uzročno-posledičan odnos apsolutno me ne zanima.

 Da li biste ponovo stali na „ludi kamen“?

- O, da. Verujem u ljubav i mislim da me zaista čeka sreća i na tom životnom polju. Polako dolazi vreme za romantiku. Želim čoveka pored koga ću leći i probuditi se sa osmehom na licu.

Eva Čubrović Miloš Nadaždin/Luka Šarac/Instagram