Drama na sceni novosadskog pozorišta: Sergeju Trifunoviću pozlilo, hitno prebačen u bolnicu

Drama na sceni novosadskog pozorišta: Sergeju Trifunoviću pozlilo, hitno prebačen u bolnicu

Autor: | 22/10/2018

0

Predstava "Voz", u kojoj igraju Voja Brajović i Sergej Trifunović, zakazana za sinoć u Pozorištu mladih u Novom Sadu, otkazana je odmah nakon samog početka.

Sve je počelo uobičajeno, puna sala, glumci Sergej Trifunović i Voja Brajović na sceni, a onda nakon pet minuta odlaze jedan za drugim sa scene i dugo se ne vraćaju.

Kad je krenulo komešanje, na scenu je ponovo izašao Sergej i izjavio da je pokušao da igra, ali da ne uspeva jer se ne oseća dobro i da moli publiku za razumevanje, te da mora da otkaže večerašnju predstavu.


Novosadska publika ga je ispratila aplauzom, a jedan deo publike je ostao da sedi na svojim sedištima u nadi da se radi o nekom pozorišnom triku, prenose novosadski mediji. Ipak, ubrzo je svima postalo jasno da je predstava zaista otkazana, a naročito nakon sirene hitne pomoći koja je došla na poziv, pa je glumac na nosilima iznesen u vozilo.

Nakon što mu je pozlilo u toku predstave, glumac Sergej Trifunović je posle intervencije Hitne pomoći prebačen u Institut za kardio-vaskularne, saznaje "Blic". Nakon dodatnih pregleda on je pušten kući.

- Nakon što je glumcu pozlilo mi smo ga zbinuli i prevezli u Institut. Zbog toga mi nemamo dodatnih informacija o njegovom zdravstvenom stanju - potvrdili su za "Blic" u novosadskoj Hitnoj pomoći.

 

 

Hellomagazin.rs Boško Karanović/Instagram

Najnovije vesti