Sara Jo, Lena Kovačević, Marija Kilibarda: Dame koje prate svetske trendove i uživaju u glamuroznim dešavanjima

Sara Jo, Lena Kovačević, Marija Kilibarda: Dame koje prate svetske trendove i uživaju u glamuroznim dešavanjima

Autor: | 19/10/2018

0

Više od petsto zvanica prisustvovalo je predstavljanju eksluzivnog hotelijerskog brenda „Radisson Collection“, a posebnu pažnju svih privukle su poznate dame koje su odabrale glamurozne i šik odevne kombinacije za ovu posebnu priliku. Sara Jo, Lena Kovačević, Marija Kilibarda pokazale su da prate svetske modne trendove, ali i da znaju da uživaju u glamuroznim dešavanjima.

Popularna pevačica Sara Jo, koja se na sceni i u spotovima može videti u seksi izdanjima, odlučila se da se na zabavi u hotelu Radisson Collection, Old Mill Belgrade pojavi u elegantnom, belom odelu. Sa frizurom poput holivudskih zvezda, odlično skrojenom belom sakou i pantalonama, Sara je još jednom pokazala zašto je smatraju za jednu od najlepše odevenih žena na našoj sceni.

 

Pevačica Lena Kovačević odlučila se za haljinu neobičnog kroja crne boje, kao i Marija Kilibarda, koja je bila voditeljka programa tokom zvaničnog dela večeri.

 

Popularne influenserke Dunja Jovanić i Lea Davogić pokazale su svoju maštovitost i spremnost da koketiraju sa aktuelnim modnim trendovima.

 

Žene iz sveta medija poznate su kao dame od stila što su svojim pojavljivanjem na događaju u hotelu Radisson Collection dokazale i TV voditeljka Vesna Dedić, novinarka Duška Jovanić i vlasnica Naxi radija Maja Raković.

 

 

 

Marija Milenković
Tagovi: