Motivaciono predavanje Žarka Paspalja u Ušću: Pogledaj život sa vedrije strane

Motivaciono predavanje Žarka Paspalja u Ušću: Pogledaj život sa vedrije strane

Autor: | 19/10/2018

0

Proslavljeni košarkaš, Žarko Paspalj održaće predavanje na temu „Pogledaj život sa vedrije strane“, u utorak 23. oktobra u 20 časova, u sali 10 bioskopa Cineplexx u UŠĆE Shopping Centru. Njegovo predavanje biće trinaesto po redu, u okviru projekta „Lepo mi je, jer tako želim“, koje ogranizuju Centar za lični razvoj LEPO MI JE i UŠĆE Shopping Center.

Žarkovu bogatu košarkašku karijeru činile su brojne pobede i šampionske titule, ali i izazovi koji su ga pratili. I na privatnom planu imao je situacije iz kojih je uvek izlazio još jači i sa osmehom na licu. Kako je u tome uspeo, šta mu je bilo najvažnije, najteže, a šta lako, podeliće sa publikom na predstojećem predavanju.

Centar za lični razvoj „Lepo mi je“ i UŠĆE Shopping Center, projektom „Lepo mi je, jer tako želim, nastoje da pruže inspiraciju i motivaciju, kroz priče poznatih i ostvarenih ljudi.

-Od ljudi koji su postigli veliki uspeh u poslu i životu, uvek ima nešto dobro da se nauči. Možda baš oni imaju odgovor ili ideju koja nam je u ovom trenutku potrebna. Zato pažljivo biramo predavače i teme, ističe Milica Stojiljković, autor projekta i osnivač Centra za lični razvoj „Lepo mi je“.

Ona dodaje da je svako dosadašnje predavanje bilo jedinstveno i da je publika od sportista, profesora, glumaca, muzičara, pisaca, trenera čula brojne ideje i dobila odgovore na ključna životna pitanja.

-Važno nam je da svojim posetiocima ponudimo i jedno sasvim drugačije iskustvo, a to je promišljanje o sebi, svojim ciljevima i životnim prioritetima, kaže Nevena Martinović, PR Ušće Shopping Centera i dodaje da svi zainteresovani karte za predavanje Žarka Paspalja mogu kupiti na blagajni bioskopa Cineplexx, po ceni od 500 dinara.

Ako želite da osvojite dve karte za predavanje Žarka Paspalja ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: žarko paspalj

Najnovije vesti