Melanija Tramp nema sreće: Požar u avionu i skandal sa striptizom u Beloj kući! (video)

Melanija Tramp nema sreće: Požar u avionu i skandal sa striptizom u Beloj kući! (video)

Autor: | 17/10/2018

0

Melaniji Tramp su ova dva dana i te kako teška, jer je nevolje sustižu, a da ni za jednu nije kriva...

Reper T.I. uvredio je prvu američku damu Melaniju Tramp u videospotu u kojem žena nalik njoj izvodi striptiz u Ovalnoj sobi Bele kuće. Odmah je reagovala njena predstavnica za štampu Stefani Grišam.

“Kako to može biti prihvatljivo?”, napisala je Grišam na Tviteru i pozvala na bojkot repera i spota. Međutim, spot, koji je objavljen u petak, dosad je pogledalo 8,5 miliona ljudi!

T.I. se u spotu pojavljuje kao pripadnik obezbeđenja i posmatra kako Donald Tramp napušta Belu kuću helikopterom, a zatim se u Ovalnoj sobi nalazi sa ženom nalik Melaniji. Žena je obučena samo u jaknu s natpisom “I really don’t care, do u?” (Baš me briga, a tebe?) kakvu je u junu nosila Melanija. Žena u spotu zatim skida jaknu i gola seda za radni sto predsednika za kojim je već T.I.  te zajedno razbijaju sve po Beloj kući.

 

Spotom je reper želeo da promoviše svoj novim album Dime Trap, ali i da se obračunas drugim reperom i bivšim prijateljem, Kanjeom Vestom, pa se koristio medijski jako popularnom snimkom susreta Trampa i Vesta u Beloj kući.

“Dragi 45”, napisao je T.I na adresu 45. predsednika Sjedinjenih Država u uvodu svog tvita: “Ja nisam  Kanje”. Dan ranije je Kanjeu poručio da se stidi što je sarađivao s njim.

 

A danas je avion koji prevozi Melaniju Tramp morao da se vrati nazad u bazu u Merilendu nedugo nakon poletanja. Strani mediji javljaju kako je reč o "mehaničkom problemu", odnosno da je dim ispunio kabinu.

 

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: Melanija Tramp

Pročitajte još