Princ Čarls nazdravlja srećnoj vesti, a kako na ćerkinu trudnoću reaguje Tomas Markl? (video)

Princ Čarls nazdravlja srećnoj vesti, a kako na ćerkinu trudnoću reaguje Tomas Markl? (video)

Autor: | 16/10/2018

0

Osim javnosti koja je s nestrpljenjem dočekala vest o trudnoći Megan Markl, prinovi vojvoda od Saseksa izuzetno se raduju i najbliži članovi porodice budućih roditelja. Tako su svoje reakcije zbog dolaska bebice podelili Meganina majka, Dorija Ragland, kraljica Elizabeta i njen suprug princ Filip i princ Vilijam i Kejt Midlton.

Iako su iz palate naglasili da ne nameravaju da komentarišu ništa što će Tomas Markl imati da kaže na ovu temu, otac novopečene vojvotkinje ipak se obratio medijima.

- Izuzetno sam srećan zbog njih. Saznao sam ovu srećnu vest prije nego što je postala javna i nisam krio oduševljenje. Smatram da će Megan biti sjajna mama - rekao je gospodin Markl, koji je s ćerkom izgubio svaki kontakt tik pre velikog vjenčanja, u maju. Takođe, dodao je i kako ga rastužuje što s unukom neće imati kontakt.

 

Za razliku od Tomasa, drugi deda, princ Čarls bio je itekako uključen u sve planove i novosti svoga sina i snaje. Čarls je čak na venčanju uskočio u ulogu pratioca do oltara, što je trebao da uradi Tomas, koji se nije pojavio u Vindzoru.

Od tada Megan i princ Čarls ne kriju da su u sjajnim odnosima, a vezu je dodatno produbila činjenica da ga je zbližila sa sinom Harijem.

Vest o trudnoći sada je komentarisao i 69-godišnji Čarls, kojem će ovo biti četvrto unuče. Tokom svog poslednjeg angažmana, budući britanski kralj s čašicom viskija nazdravio je budućim roditeljima, a potom otkrio da je to učinio već nekoliko puta.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty/Printscreen/Youtube

Slične Vesti

Pročitajte još