Kaliopi poziva publiku da sanjaju otvorenih očiju: Dragi moji, jedva čekam naš ponovni susret!

Kaliopi poziva publiku da sanjaju otvorenih očiju: Dragi moji, jedva čekam naš ponovni susret!

Autor: | 15/10/2018

0

Nakon  prošlogodišnja dva rasprodata unplugged koncerta u Kolarcu, Kaliopi najavljuje veliki koncert u Sava Centru, kao I koncerte u drugim gradovima Srbije.

Regionalna umetnica specifične boje glasa, poziva ljubitelje pop i rok muzike da uživaju i pevaju sa njom njene brojne hitove Rođeni, Crno i belo, Kofer ljubavi, Vučica, Mrvica…

- Kao da su se juče dogodile one dve prelepe noći u novembru, prošle godine na Kolarcu... Toliko su ti koncerti još “živi” u meni. Beskrajno sam zahvalna svojoj publici i već poodavno razmišljam kako da je i ovaj put iznenadim i priredim nezaboravno veče. Na moju veliku sreću, za saradnike imam velike profesionalce i ljude koji umeju sa mnom da maštaju i stvaraju realne snove. Zato, u jedno sam sigurna. Publika će dva sata sanjati otvorenih očiju. Dragi moji, jedva čekam naš ponovni susret! Hajde da pevamo zajedno! - poručuje uzbuđena Kaliopi.

Uskoro će nas Kaliopi obradovati i novim singlom, a do tada možete uživati u njenom glasu na koncertima u Kragujevcu 19.oktobra, Nišu 20. i Jagodini 21.oktobra i Beogradu 23.novembra.

 

hellomagazin.rs Kristijan Teodorov