Trenutak nepažnje ili promena imidža u javnosti: Vilijam i Kejt prekršili strogo pravilo na venčanju princeze Judžin (foto)

Trenutak nepažnje ili promena imidža u javnosti: Vilijam i Kejt prekršili strogo pravilo na venčanju princeze Judžin (foto)

Autor: | 13/10/2018

0

Britanska princeza Judžin, ćerka vojvode od Jorka Endrjua, udala se juče Džeka Bruksbenka, na ceremoniji u kapeli Svetog Đorđa.

Kraljevsko venčanje okupilo svetski džet set: Među brojnim svetskim lepoticama najviše pažnje privukle vojvotkinje Kejt i Megan

Ovo venčanje okupilo je kraljevsku porodicu, i brojne pripadnike svetskog krem društva, a svi su govorili o venčanicu koju je mlada odlučila da obuče.

Posebna venčanica princeze Judžini: Unuka kraljice Elizabete II ponosno pokazala ožiljke (FOTO).

Veliku pažnju privukao je dolazak vojvotkinja Kejt i Megan, pa su se do detalja analizirali njihove toalete i ponašanje.

Šta zna vetar ko je princeza: Podigla se haljina Kejt Midlton i otkrila previše (FOTO).

Zato uporim fotografima nije promakao detalj kada su Vilijam i Kejt prekršili strogi kraljevski protokol u crkvi. Naime,  dvorska pravila tvrde da vojvodu i vojvotkinju od Kembridža nikada nećete videti kako razmenuju nežnosti, ali to se ipak dogodilo -Kejt je spustila ruku na koleno svog supruga misleći da ih niko ne vidi.

Neki ipak smatraju da je ovo urađeno sa namerom, jer je poznato da su princ Hari i vojvotkinja Megan mnogo opušteniji u javnosti, te i da su zato popularniji.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti