Sonja Vuksanović i Aca Lukas obnovili ljubav u Turskoj, ali kriju da su opet zajedno?

Sonja Vuksanović i Aca Lukas obnovili ljubav u Turskoj, ali kriju da su opet zajedno?

Autor: | 11/10/2018

0

Pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, pomirio se sa suprugom Sonjom pre nego što su zvanično potpisali papire za razvod. naime, bez obzira na teške reči koje su pale među njima i to što ga je ona prijavila za nasilje u porodici, oni su se pomirili. 

Njih dvoje kriju od većine prijatelja da su obnovili ljubav iako se ne razdvajaju. Izvor blizak supružnicima, otkriva kako je došlo do pomirenja.

- Aca i Sonja su izgladili odnose još letos, ali on nije razmišljao u smeru da bi mogli da obnove i ljubav i da ponovo žive zajedno. Međutim, nedavno je Aca hteo da vodi njihovu ćerku sa sobom u Tursku na odmor, a za to mu je bio potreban Sonjin potpis jer je dete, dok se sudski proces razvoda ne završi, kod nje. Zato je Lukas razgovaro sa Sonjom i ona mu je usmeno rekla da će mu dati odobrenje, zbog čega je njegov advokat sastavio zahtev i dostavio papiri o gradu i hotelu gde će odsesti - rekao je izvor za Blic Scenu.

- Na papiroma je bilo rezervaciji je bilo je luksuznog hotela u kojem sedam dana odmora košta 15.000 evra. Reč je o ojednom od najnovijih kompleksa u okviru u kojem su akva parkovi, zoološki vrt, sportski tereni i predivne plaže - rekao je izvor pomenutog lista.

Sonji se dopao kompleks i ona je pošla sa njima. Kako se saznaje, tada je sve počelo.

S obzirom na to da su oni nekoliko meseci ranije izgladili odnose, nije bilo svađe ni problema, pa se već na početku putovanja naslućivalo kako će se sve završiti.

- Viktorijinoj sreći što putuje sa tatom i mamom nije bilo kraja, što je obradovalo Sonju i Acu. Odlučili su da se neće svađati kako ćerki ne bi kvarili užitak. More i vreme su učinili svoje, pa su podgrejali strasti. Aca je rezervisao ogroman apartman, u koji su osom dnevnog boravka i balkona, bile dve spavaće sobe. Svi zajedno su proveli sedam predivnih dana gde su ponovo bili prava porodica. Prema njegovim rečima, do pomirenja je došlo ubrzo nakon što su sleteli u Tursku, ali su odlučili da ne govore svim prijateljima, jer su ih svi savetovali da se ne mire.

- I Acini i Sonjini prijatelji su protiv toga da se pomire i Sonjine prijateljice savetuju da joj Lukas ne treba u životu, savetuju je da treba da se razvede, ali da bude u dobrim odnosima zbog alimentacije i ćerke Viktorije i zato kriju da su se pomirili u emotivnom smislu i samo govore da su izgladili odnose da poznanicima ne bi bilo čudno kad ih vide zajedno.

Aca i Sonja iz sretnih dana

 

A istina je potpuno drugačija. Njih dvoje se ne razdvajaju, polse nastupa Lukas odlazi do Sonje i Viktorije ili ona ćerku dovozi do njega, a tada svrati i uglavnom svi budu zajedno.

Sonja se pohvalila drugaricama kako se Aca ponašao prema njoj.

- Odlaze zajedno u restorane na večeru i gosti ih mogu videti kako se kako se smeju zajedno i nazdravljaju. Njih dvoje ne spominju ono što se dogodilo, ali će i to morati da rasprave ako misle da nastave da žive zajedno. Ovakav epilog niko nije očekivao, ali to je njihov život i neka rade šta hoće - rekao je izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SVET (@svet_rs) on Jun 19, 2018 at 3:32am PDT

hellomagazin.rs Hello/Arhiva