Emina Jahović besna na turske medije: Zarad rejtinga se ne igra sa čašću jedne majke! (video)

Emina Jahović besna na turske medije: Zarad rejtinga se ne igra sa čašću jedne majke! (video)

Autor: | 11/10/2018

0

Od kako je krenuo trač da su Emina Jahović i turski milioner Sadetin Saran u navodnoj vezi. turski mediji su sve agresivniji.

Ovoga puta priča je dobila još jednu epizodu i to kada su voditeljke emisije "Söylemezsem Olmaz Programı" na televiziji "Beyaz" objavile priču da su "Emina Jahović i Sadetin Saran proveli noć u kojoj su se dogodile neke stvari".

One su na nacionalnoj televiziji iznele pikantne detalje iz hotelske sobe u kojoj su navodno bili Emina i Sadetin i ispričale kako su se neki gosti žalili na buku koja je dopirala iz njihove sobe. Inače, turski mediji pišu da su ostali gosti hotela bili nezadovoljni zbog toga.

A u hotelskoj sobi, kako pišu turski mediji, Emina i Sadetin su bili zato što u blizini tog hotela, u Asosu, grade kamenu kuću, te su nadgledali radove.

 

Kako tamošnji mediji naglašavaju, njih dvoje već žive zajedno, ali žele da naprave i zajednički dom, a datum useljenja još nije poznat.

Svi turski mediji bruje o skandalu iz hotela i zajedničkom životu, a pevačica je na svom instagram profilu na turskom jeziku napisala kako će ih tužiti za, kako tvrdi, sve te laži.

- Upravo sam videla lažne i neosnovane vesti o meni i veoma mi je žao. Nikada neću ostati nema na ovakve stvari, posebno kada te neistine iznose na nacionalnoj televiziji i to dve žene.
Gde je savest tih osoba koje su mogle da kažu za jednu majku dvoje dece: "Iz hotelske sobe je dopirala buka, gosti su se žalili", prezirem klevetu i pitam se gde je savest! Štaviše, u ovom magazinskom programu, oni koji su izrekli ovu laž i kaljali moje ime nisu muškarci, već žene! Kako žena može da počini tako brutalno verbalno nasilje nad drugom ženom? U Turskoj sam već godinama, prihvaćena od svih, i s ponosom nosim svoje ime. Iskoristiću sva svoja zakonska prava kao žena i majka da zaštitim svoje sinove. Moj advokat će započeti pravni proces koji se odnosi na ove programe i komentare.
Želim u budućnosti; Da se ne igraju sa čašću jedne majke zarad rejtinga, želim da se probudim u Turskoj punoj ljubavi... - Poručila je Emina.

 

View this post on Instagram

 

Hakkımda çıkan asılsız haberleri yeni gördüm ve çok üzüldüm. Ulusal bir TV kanalındaki iki kadın yorumcunun hakkımda öne sürdüğü iftiralara asla sessiz kalmayacağım! İki çocuk annesi bir kadına, "Otel odasında çok ses çıkardıkları için şikayet edildi" diye iftira atmak hangi vicdana sığıyor anlamış değilim! Üstelik söz konusu magazin programında bu yalan ve yakışıksız iftirayı dillendirenler de kadın! Bir kadın başka bir kadına nasıl böyle acımasızca sözlü şiddet uygulayabiliyor? Ben size yabancı gibi görünsem de yıllar önce Türkiye Cumhuriyeti kimliğine sahip olmuş ve o kimliği gururla taşıyan, hayatını iki evladına adamış olan bir kadın olarak tüm yasal haklarımı kullanacağım. Avukatım, söz konusu program ve yorumcularıyla ilgili hukuki süreci başlatacak. Yarınlarda; reyting uğruna bir annenin gururuyla oynanmayan, sevgi dolu bir Türkiye'ye uyanmak dileğiyle... Emina Jahovic #şidettehayır

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Oct 10, 2018 at 11:54pm PDT

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images
Tagovi: emina jahović

Pročitajte još