Katarina Radivojević našla zamene za Ninu Seničar i Mariju Vicković: One su nove preljubnice

Katarina Radivojević našla zamene za Ninu Seničar i Mariju Vicković: One su nove preljubnice

Autor: | 10/10/2018

0
Foto Nebojša Babić/Promo

Katarina Radivojević je producent predstave “Pogledi”, koja je nakon premijere postigla veliki uspeh. Međutim, došlo je do velikih promena, pa na sceni ubuduće nećemo gledati iste glumice, a komad će se zvati “Preljubnice”.

Naime, tadašnju postavu su, pored Katarine, činile i Nina Seničar i Marija Vicković. Kako Blic piše, koleginice su odlučile da stave tačku na dosadašnju saradnju, pa je Katarina nekoliko nedelja unazad tražila adekvatne zamene za Ninu i Mariju, a donela je odluku da to budu Jelena Gavrilović i Nada Macanković.

- Katarina, Nina i Marija su tokom leta izvodile ovu predstavu u celom regionu, a publika je bila oduševljena. Problem je nastao krajem leta, kada je Nina otputovala u Ameriku, a Marija objasnila da ne može non-stop da putuje iz Crne Gore kako bi igrala predstavu. Katarina je tada ostala sama i morala je brzo da razmišlja kako i šta dalje, jer je ponuda za izvođenje predstave bilo. Ona je došla na ideju da malo promeni priču, koja govori o statusu žena u društvu i njihovom zlostavljanju, a promenila je i ime predstave - kaže izvor pomenutog lista koji je upućen u celu priču i dodaje:

- Katarina je dugo razmišljala ko bi bio adekvatna zamena za Ninu i Mariju i shvatila je da su Nada i Jelena odlične. Kako se Nina izjasnila da ne želi da napusti ovaj projekat, Nada Macanković će igrati predstavu kad god ona to ne bude mogla. Sa druge strane, Jelena Gavrilović je postala stalni član ove postavke, umesto Marije Vicković.

Kako bi proverili ove informacije kontaktirali su Katarinu:

- Nina ostaje sa nama, ali pošto je sada u Americi, radiće predstave tokom turneje u ovoj zemlji. Dok ona nije sa nama, njeno mesto zauzeće Nada Macanković. Marija je izašla iz čitavog projekta zato što igra osam naslova i nije mogla da se uklopi u termin. Moj deo iziskuje dosta rada, imala sam mnogo posla, maltene sam sve radila iz početka, pošto sam morala da menjam dve glumice, automatski sam želela da promenim i veći deo teksta. Dodatno sam htela da produbim priču i vratim muški lik. To će biti veliko iznenađenje za publiku, kao i to na koji način ćemo ga uključiti - rekla je Katarina i najavila da će se ova predstava izvesti 28. oktobra u najprestižnijem beogradskom hotelu.

Jelena Gavrilović nije želela mnogo da priča, pa je u poruci poručila:

- Drago mi je da me je Katarina pozvala, nikada nismo sarađivale. Verujte da će biti fantastično.

hellomagazin.rs Neboša Babić/Hello/Arhiva