Da li Kristijano Ronaldo govori istinu ili će zbog silovanja završiti u zatvoru do kraja života?

Da li Kristijano Ronaldo govori istinu ili će zbog silovanja završiti u zatvoru do kraja života?

Autor: | 10/10/2018

0

Potparol policije Las Vegasa Đakinto Rivera kaže da ima dovoljno dokaznog materijala za slučaj Katrin Majorge koja optužuje Kristijana Ronalda za silovanje.

Protiv Kristijana Ronalda se vodi istraga zbog optužbi da je 2009. godine silovao u hotelskoj sobi Amerikanku Katrin Majorgu.

Mediji danima spekulišu da je nestao dokazni materijal star više od osam goidina, ali Rivera je to demantovao.

- Testovi koji su tada urađeni nisu nestali, oni su u našem posedu. Dokaznog materijala imamo dovoljno – rekao je potparol policije.

 

Proces je u toku, advokati su u kontaktu sa policijom i uskoro se očekuje saslušanje osumnjičenog Ronalda.

- U jednom momentu mora da dođe do toga. On očigledno nije u zemlji, a procedura u takvim slučajevima je složena, ali saslušanje se mora obaviti – rekao je Rivera, navodi b92.

Da li je Kristijano Ronaldo kriv za delo koje mu se pripisuje?

Da, to se sigurno dogodilo, kriv je
Ne, žena hoće da se proslavi preko njegovog imena, nije kriv

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

Jedan od najboljih fudbaler sveta nedavno je demantovao optužbe za silovanje, ističući da mu je savest čista i da će mirno da sačeka rezultate istrage.

Snažno demantujem optužbe. Silovanje je odvratan zločin koji se protivi svemu u šta verujem i šta jesam. Odlučan sam da skinem ljagu s mog imena, odbijam da hranim medijski spektakl ljudi koji nastoje da se promovišu na moj račun. Čista savest će mi omogućiti da mirno sačekam rezultate bilo koje istrage – napisao je Ronaldo na Tviteru.

 

Majorga je nedavno u razgovoru za nemački Spiegel optužila zvezdu Juventusa da ju je 13. juna 2009. godine silovao u svom apartmanu u Las Vegasu.

Kako je navela, Portugalac joj je godinu dana kasnije isplatio 375.000 dolara za ćutanje, ali se ona osam godina kasnije predomislila i odlučila da ga tuži.

U američkoj saveznoj državi Nevadi ne postoji mogućnost zastarelosti slučaja silovanja, ako je žrtva prijavila delo u periodu od četiri godine od incidenta. Prema zakonu Nevade, Ronaldu preti doživotni zatvor.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još