Šokantna priča Tine Tarner: Seks s njim bio je poput silovanja, a za prvu bračnu noć odveo me u bordel

Šokantna priča Tine Tarner: Seks s njim bio je poput silovanja, a za prvu bračnu noć odveo me u bordel

Autor: | 09/10/2018

0

Jedna od stvari koja je obeležila život Tine Tarner je i njen turbulentan brak sa suprugom i muzičkim partnerom Ajkom. Naime, par je u braku proveo 16 dugih godina tokom kojih je Tina bila žrtva svakodnevnog zlostavljanja, piše Dailymail.

Otkrila je da je Ajku brak s njom bio čista formalnost i da mu je poslužio kako bi se izvukao iz nezgodne situacije s bivšom suprugom koja je iz njega htela da izvuče novac. Tina i Ajk venčali su se 1962. godine, a Ajk je dotad iza sebe imao već ceo niz bivših devojaka i nekoliko propalih brakova. Tina, navodno, nije želela da se uda za njega, ali nije imala izbora jer su već imali četvoro dece i zajedničku muzičku karijeru.

 

- Odlučio je da ćemo se venčati u Meksiku gde je želeo da se zabavi na svoj način. Za prvu bračnu noć odveo me u bordel. Bilo me je toliko sramota da to nikome nisam rekla. Koji bi još mladoženja svoju novopečenu suprugu odveo na pornografski seks-šou, i to na dan venčanja? - rekla je Tina.

Na sceni ga je prvi put videla u Los Anđelesu kad je nastupao sa svojim bendom Ajk Tarner i Kraljevi ritma.

- Ugledavši ga, prvo što sam pomislila bilo je ‘Bože, kako je ružan' - otkrila je pevačica i dodala kako je većini žena Ajk bio privlačan jer je "bilo nečeg opasnog u njemu". Kad su se upoznali, Tina je imala samo 17 godina. Ajk je bio fasciniran njenih glasom, naučio ju je mnogo o muzici pa joj je plaćao da nastupa na pozornici. Nije trebalo dugo da njihovo prijateljstvo preraste u nešto više.

 

Tina je priznala da ju je prvi put udario pošto se pobunila protiv promene svog imena . Naime, Ajk je svoj bend "Kraljevi Ritma" želeo da preimenuje u Ajk i Tina Tarner Revija. Tinino pravo ime bilo je Ana Mej, a Ajk je insistirao na imenu Tina jer se rimovalo s imenom Šina koje je zapamtio iz jedne TV serije. Pošto ju je udario komadom drveta, naredio joj je da legne na krevet i zatim je silovao.

- Ponašao se kao zvezda, a ja sam bila Pepeljuga, njegova robinja - rekla je i dodala da je kontrolisao i njeno pevanje.

- Želela sam da budem ekspresivnija i melodičnija, ali on to nije dopuštao. Jednom kad sam se pobunila, pljunuo je na mene - priznala je.

Progovorila je i o pokušaju samoubistva.

- Sve je uništio – moj status, samopouzdanje, ceo moj svet. Jedne noći pre nastupa nisam to više mogla da podnesem pa sam popila 50 tableta za spavanje - rekla je i dodala da je završila u bolnici na ispumpavanju želuca. Tina je priznala da nije bila reč o pozivu u pomoć, već da je svesno izabrala smrt.

- To je bio prvi i zadnji put da sam pokušala da se ubiem. Bila sam uverena da mi je bilo suđeno da preživim - otkrila je.

Iako su kao muzički duo nizali uspeh za uspehom, na privatnom planu Tina je i dalje proživljavala pakao. Ajk je u 70-im počeo da uzima kokain jer mu je neko rekao da će tako poboljšati svoj seksualni život.

- Seks s njim bio je poput silovanja, posebno kad bi započeo i završio s udarcima. Znao bi da me toliko tuče da bih osetila kako mi se krv sliva niz grlo tokom nastupa. Jednom mi je u lice bacio šoljicu vruće kafe posle čega sam dobila opekotine trećeg stepena - rekla je slavna pevačica koja se jedne noći ipak odlučila na beg.

- Kad se digneš iz pepela, život te nagradi novim prilikama - zaključila je.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: tina tarner