Goca Tržan šokirana i razočarana: I dalje ga volim bez obzira na to što nas je izdao i krao u kući!

Goca Tržan šokirana i razočarana: I dalje ga volim bez obzira na to što nas je izdao i krao u kući!

Autor: | 08/10/2018

0

Goca Tržan je rešila da "otvori dušu" i svima ispriča detalje iz privatnog života, pa je otkrila da je supruga i nju potkradao njihov dobar prijatelj.

Objasnila je koliko joj je teško palo saznanje da neko kome je bezgranično verovala krao od nje.

- Ovom prilikom ga puno pozdravljam i nadam se da mu je krenulo u životu i da je naučio neku lekciju i da nije samo promenio okruženje u kom je to radio, jer bi to tek bilo bez ikakvog smisla - rekla je Goca na samom početku i nastavila:

- I dalje ga volim bez obzira na to što nas je izdao i krao u kući, ali izuzetno je teško podneti činjenicu da te je izdao neko ko ti je blizak i koga posmatraš kao člana porodice.

Pevačica je dugo razmišljala šta da radi, a na kraju je odlučila da mu ne pomaže više.

- Dugo sam razmišljala o tome šta da radim, kada smo shvatili da čovek koji nam spava u kući, koji nam čuva kuću dok nismo tu, koji sa nama deli neke važne porodične trenutke i koga smo smatrali porodičnim prijateljem i u koga smo imali apsolutno poverenje, kada smo shvatili da nam krade stvari iz novčanika dok smo mi u drugoj sobi u kojoj spavamo. Ja sam bila u fazonu, "Možda to nije istina" i kada sam dobila potvrdu iz pozorišta i sa nekih drugih strana onda sam rekla "Okej" - rekla je Goca i dodala da je tada "digla ruke od njega":

Foto Mirko Tabašević

 

- Moj muž je hteo da mu pomogne i popriča sa njim, ja sam rekla, "Ja ne mogu više da mu pomažem". Pomoći ću mu tako što ga neću prijaviti i neću izliti sav svoj bes na njega, ali bilo mi je mnogo teško i bila sam mnogo povređena. Osećala sam se prebijeno. Najviše mi je smetala nemoć da nekome pomgnem i što sam bila glupa i nisam shvatila šta se dešava. Osećala sam se povređeno, jer ničim nisam ugrozila tu osobu.

- Reći ću ti da te volim dalje i da moraš mnogo radiš na sebi da tu svoju pamet koju poseduješ oblikuješ i realizuješ. Napravio si lažni identitet i ozbiljne gafove u životu i ako te ovo ničemu ne nauči, bojim se da nećeš dobro završiti. Sada si se provukao samo sa opomenom, sledeći put neće biti baš tako - poručila je pevačica u svom "Vlogu".

hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Instagram
Tagovi: goca tržan