Milena Vasić otkrila da ne vaspitava sinove onako kako to mnogi u Srbiji rade

Milena Vasić otkrila da ne vaspitava sinove onako kako to mnogi u Srbiji rade

07/10/2018

0

Glumica Milena Vasić je majka je troje dece Lane, Nikole i Lava, a za „Blic” otkriva čemu uči svoje naslednike i veruje da će proći vreme kada muškarci teško rečima iskazuju emocije.

Milena Vasić je Lanu i Nikolu dobila u prvom braku, dok iz drugog sa rediteljem Jugom Radivojevićem ima trogodišnjeg Lava. Ona se trudi da svoje mališane nauči da emocije ne treba da kriju.

- Vreme je takvo da nam ne dopušta da te reči izađu. Mislim da to mora opet da dođe u modu, ta neka vrsta prefinjenosti i rafiniranosti emocije da se kaže. Znate ono muškarci ne plaču, kad imaju malo dete i kažu: “Ti si dečko nemoj da plačeš”. Ne, ja uvek kažem sinu plači, kad ti dođe nešto ti plači, zato što svi plačemo - navodi glumica i objašnjava da ne vaspitava svoje sinove kao tipične Balkance.

- Geografija meni ništa ne predstavlja. Kad putujete, vidite toliko različitih vrsta i civilizacija i shvatite koliko ste mali. Ne samo mi, već svaka nacija u Evropi. Mnogo se pravimo važni, a gde je Azija, gde je Kina, gde su Rusi. To su nepregledna prostranstva kulture i baštine i to ne cenimo. Ne znamo ništa o tome - objašnjava Milena.

Glumica je u srećnom braku sa Jugom Radivojevićem od 2014. godine, a u izjavama ljubavi i dalje je vrlo transparentna.

- Ja sam vrlo otvorena, ali tražim da se i meni isto kaže. Ako mi se ne kaže onda... - u šaljivom tonu kaže glumica.

Milena je nastupila kao specijalna gošća na koncertu „Indeksi i prijatelji”, gde su uz nju hitove čuvene grupe otpevale mnoge druge pevačke zvezde poput Gorana Karana, Tife, Dade Topića i Saše Lošića.

- Imam neverovatnu tremu. Svi me pitaju, pa zar je moguće, ti si ceo život na sceni. Ali ja kažem vi ne razumete, ovde su svi ljudi koje sam ja ceo život slušala i gledala i sad su tu nekako ravnopravni sa mnom. Ovo su žive legende i to je posebno zadovoljstvo - istakla pred koncert glumica.

 

hellomagazin.rs/M G Mirko Tabašević
Tagovi: milena vasić

Pročitajte još

Najnovije vesti