Gagi Đogani i Anabela Atijas izgladili odnose: Mi smo dobitna kombinacija! (video)

Gagi Đogani i Anabela Atijas izgladili odnose: Mi smo dobitna kombinacija! (video)

Autor: | 07/10/2018

0

Osam godina otkako su se rastali i prekinuli sve kontakte, nekadašnji muzički tandem i bračni partneri Gagi Đogani i Anabela Atijas izgladili su odnose.

Mada se u prvom trenutku učinilo da je nekadašnji frontmen grupe Fanki dži samo rame za plakanje bivšoj supruzi, čiji je brak sa Andrejem Atijasom pre nekoliko nedelja doživeo krizu, ispostavilo se da su njih dvoje osetili kako je ovo pravi trenutak da na sceni ožive slavu koju su stekli devedesetih godina prošloga veka.

Nakon što je danima u medijima kružila vest da Gagi redovno posećuje Anabelu, koja se rastala od supruga, i pomaže joj oko zajedničke ćerke Nine, ali i njene ćerkice iz drugog braka Blankice, ispostavilo se da se iza te posete krije i nešto više. Njihova bliskost bila je okidač za obnavljanje saradnje, pomirenje i snimanje spota za pesmu "Vila veštica".

- Anabela i ja smo uspešno završili snimanje spota i lepo je videti nas ponovo zajedno. Još sam pod utiskom. Anabela izgleda top, a i ja! Kao da je stalo vreme, tako se osećam - uzbuđeno počinje zvezda devedesetih i ponosno ističe da im je starija ćerka Luna dala vetar u leđa za ovaj poslovni poduhvat.

- Ideja da snimamo zajedno stara je već dve godine. Luna je bila inicijator, pa smo Anabela i ja smo počeli da razmišljamo na tu temu. Kada je u junu izašla iz "Zadruge", poželela je da joj se roditelji poslovno ponovo spoje. Moj zadatak je bio da nađem dobru pesmu, što se posle nekog vremena i dogodilo, i ponudio sam je Anabeli. Luna je inače uvek težila ka tome da nas ponovo spoji, jer se sekirala kad joj roditelji imaju malo posla - iskren je Gagi, koji naglašava kako je duet uvertira u to da ponovo budu Fanki Dži, s obzirom na to da se pesme iz devedesetih još slušaju.

- Mi smo tim. Dobitna kombinacija i dobar posao smo uradili. Zadovoljan sam kako izgledamo u spotu, još sam u formi, dobro se slikamo. Ne volim da se hvalim, ali počeću - kroz osmeh dodaje muzičar.

 

Nagađanja oko toga zbog čega su Anabela i Gagi zapravo ponovo bliski, dobila su zanimljiv epilog nakon što se pevačica posvađala sa suprugom Andrejem Atijasom. Naime, ona ga je nakon žustre svađe u stanu prijavila policiji, a nakon što su oboje dali izjave, povukla je svoje optužbe za nasilje u porodici.

- Anabelu je sve to uzdrmalo, i navijam za to da ona i Andrej ponovo budu zajedno, ali im se ne mešam mnogo u odnos - kaže Gagi i dodaje:

- Pokušao sam da iniciram priču i porazgovaram sa Anabelom, ali mi nije ostavila mesta. Međutim, ona zna da sam tu ako joj nešto zatreba. Imamo prijateljski odnos, shvatili smo da zbog dece moramo da ga negujemo. Najvažnije mi je da su naslednice dobro - nastavlja muzičar, kojem nije svejedno što im je ćerka Luna ponovo u rijalitiju, s obzirom na to da joj je bila potrebna stručna pomoć posle boravka u "Zadruzi".

- Pitao sam Lunu da li je spremna da ponovo uđe tamo, jer je još rovita od prošle sezone, i rekla je da jeste. Podržao sam je u tome, za razliku od Anabele, koja se protivila - kaže Gagi, spreman da se uvek nađe bivšoj supruzi i ćerkama. Poklanja im sve vreme jer je trenutno sam.

- Imam potrebu da nađem devojku za ozbiljnu vezu. Dve godine sam sam i hoću da ujutro kad se probudim imam s kim da popijem kafu - završava Gagi.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Najnovije vesti