Ekstremna transformacija: Kristijan Bejl za film "Vice" ponovo "nabacio" više od 20 kilograma! (video)

Ekstremna transformacija: Kristijan Bejl za film "Vice" ponovo "nabacio" više od 20 kilograma! (video)

Autor: | 04/10/2018

0

Od uloge Brusa Vejna, pa do Trevora Reznika iz filma "Mašinista", Bejl je "kralj" Holivuda kada su u pitanju nagle promene u dijetama i izgledu. Za samo nekoliko meseci je ovaj glumac smršao oko 30 kilograma za ulogu u "Mašinisti", da bi se onda brže-bolje nabildovao za ulogu Betmena. Onda je nekako uspeo da sve te mišiće pretvori u salo za ulogu u filmu "American Hustle".

Nakon toga se vratio na "normalu", da bi sada za film "Vice" ponovo "nabacio" više od 20 kilograma! U pitanju je uloga nekadašnjeg američkog zamenika predsednika Dika Čejnija, a Bejl izgleda u prvom trejleru apsolutno neprepoznatljivo.

Obrijao je glavu, izbeleo obrve i dodao pomenute kilograme kako bi što bolje ušao u lik nekadašnje desne ruke Džordža Buša.

Bejl je ranije otkrio da je za ovaj film prvi put zapravo otišao ko lekara i nutricioniste za savete i uputstva pre nego što se upustio u gojenje. Međutim, sve promene koje je radio na svom telu pre ovoga su dovele do zdravstvenih problema, pa je ovaj put ipak odlučio da izabere "najmanje nezdrav" način da za kratko vreme dostigne željenu kilažu.

Pored Bejla, u filmu će glumiti Ejmi Adams i Stiv Karel, dok VIl Ferel producira film, a režira ga Adam Mekej.

Pogledajte kako sada izgleda nekadašnji Betmen:

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: kristijan bejl

Pročitajte još