Aleksandra Gudelj: Sinovi jedva čekaju da vide sestru, kažu da će je svuda voditi sa sobom

Aleksandra Gudelj: Sinovi jedva čekaju da vide sestru, kažu da će je svuda voditi sa sobom

Autor: | 04/10/2018

0

Voditeljki igre na sreću Loto Aleksandri Gudelj (33) ostvarila se davnašnja želja – da ima punu kuću dece. Uzme li se u obzir da će za tri meseca roditi kćerku, što sanja otkad je postala mama dva dečaka, može se zaključiti da je lepa crnka izvukla srećnu kombinaciju.

– Uskoro ulazim u šesti mesec trudnoće i presrećna sam. Odlično se osećam, ne planiram još da idem na bolovanje – kaže Aleksandra.

Njeni sinovi, osmogodišnji Milijan i četvorogodišnji Damjan, koje je dobila u braku sa biznismenom Veljkom, jedva čekaju da vide sestru.

– Raduju se, stalno pitaju kad će je konačno upoznati. Ne mogu da dočekaju da joj pokažu igračke, kažu da će je svuda voditi sa sobom. Drago mi je što je tako, to je mnogo bolja opcija nego da su ljubomorni.

Dečaci će morati još malo da se strpe jer je termin za porođaj početkom februara.

– Osim stomačića koji se jedva nazire, gotovo da se ne primećuje da sam u drugom stanju. Tako je bilo i u prethodnim trudnoćama.

Iako je dugo priželjkuje, još nije smislila ime za devojčicu.

– Svi me pitaju kako će se kćerka zvati, a ja odgovaram da ćemo to odlučiti tek kad je vidimo.

Aleksandra, koja je diplomirala ekonomiju, svakog utorka i petka na Televiziji Prva obaveštava gledaoce da li su među onim malobrojnim srećnicima čija je loto kombinacija tog dana dobitna, a svoju sreću pronašla je kad je pre deceniju upoznala Veljka, sa kojim se venčala 2010. godine. Njih dvoje su i ranije maštali da imaju bar četvoro dece, a kad su im se rodila dva dečaka, sve češće su razmišljali kako bi bilo divno kad bi treće bila devojčica. Želja će im se uskoro ispuniti.

Aleksandra i Veljko Gudelj porodicno za magazin Hello.foto : Boško Karanović
hellomagazin.rs Boško Karanović/Hello/Arhiva

Pročitajte još