Posle brojnih skandala: Neočekivan potez sestre Megan Markl

Posle brojnih skandala: Neočekivan potez sestre Megan Markl

Autor: | 03/10/2018

0

Ako bi postojala titutla "najkoristoljubivija porodica" na svetu, ona kojoj pripada Megan Markl zauzela bi prvo mesto. Od kako je postala deo kraljevske porodice, njen otac Tomas i polusestra Samanta na sve moguće načine pokušavaju da izvuku korist od toga.

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/megan-markl-i-princ-hari-ocajni-zbog-ponasanja-vojvotkinjinog-oca-tomasa-video/

Prvo je otac prodao paparacima fotografije Megan i princa Harija, pa je Samanta najavila knjigu u kojoj će razotkriti sestru. Kada su naišli na ignorisanje, odlučili su da promene taktiku pa je 53- godišnja Samanta sada promenila priču.

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/po-protokolu-ili-po-zaslugama-polubrat-megan-markl-zeli-isti-tretman-kao-i-midltonovi/?preview_id=370235&preview_nonce=78902c8119&post_format=standard&_thumbnail_id=368079&preview=true

-Toliko toga događalo i sve je izmaklo kontroli, a to mi nikada nije bila namera. Bili smo povređeni jer nismo bili pozvani ni uključeni u venčanje i sve bilo drugačije da jesmo. Sada smo se svi složili da ostavimo sve iza sebe i krenemo dalje. Ima puno povređenih, ali to ne znači da se volimo manje, a i mislim da se porodice  ne bi trebalo tako da se ponašaju prema svojim članovima. Krećem dalje i izvinjavam se zbog svega. Volela bih da su neke stvari mogle da budu drugačije, rekla je Samantha Markle.

Iako se verovatno nadala nekakvoj reakciji, iz Kensingtonske palate niko nije komentarisao njen potez.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Twitter/Prinstcreen

Pročitajte još