Skyline Belgrade pop-up store u tržnom centru Ušće

Skyline Belgrade pop-up store u tržnom centru Ušće

Autor: | 02/10/2018

0

Višenamenski stambeno-poslovni kompleks Skyline Belgrade imaće svoj jedinstveni pop-up corner u tržnom centru Ušće, koji će početi sa radom 1. oktobra i trajaće do 20. oktobra.

Svi oni koji tokom oktobra meseca odluče da posete tržni centar Ušće imaće priliku da se upoznaju sa projektom Skyline Belgrade, kao i sa svim pogodnostima koje ovaj kompleks nudi svojim budućnim rezidentima. Stručna lica iz sektora prodaje ispred projekta Skyline Belgrade poželeće dobrodošlicu svim zainteresovanima i obezbediti im željene informacije, bilo da se tiču samog kvaliteta gradnje, kvadrature i strukture stanova, ili revitalizacije obližnjeg parka Tri ključa. Pored toga, svi posetioci imaće priliku da saznaju šta je to što ovaj kompleks izdvaja i čini ga jedinstvenim, kao što je najveći privatni bazen u Beogradu, najsavremenija Spa&Gym zona sa teretanom i podzemna garaža na šest nivoa.

Skyline Belgrade, kompleks koji će se sastojati od tri kule, centralne poslovne i dve stambene kule, pružiće svojim budućim stanarima kvalitet i sigurnost u samom centru Beograda u Ulici kneza Miloša. Investitor AFI Europe, koji stoji iza ovog stambeno-poslovnog kompleksa, prisutan je na tržištu Srbije od 2005. godine i svojim projektima kao što su, “Airport City Belgrade” i “Central Garden” dokazan je lider na tržištu u arhitektonskom i urbanističom smislu. Ekskluzivna prodaja stanova poverena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield grupacije.

Hellomagazin.rs Promo