Ljubav na ispitu: Ronaldo demantovao optužbe za silovanje, a šta na to kaže Heorhina

Ljubav na ispitu: Ronaldo demantovao optužbe za silovanje, a šta na to kaže Heorhina

Autor: | 02/10/2018

0

Fudbalski as Kristijano Ronaldo poslednjih dana nalazi se u središu skandala. Naime, Amerikanka Katrin Majorga  tvrdi da je slavni Portugalac silovao u hotelskoj sobi u Las Vegasu 2009. godine.

Ona ga je još tada optužila, ali su kasnije postigli dogovor koji nije uključivao sud, i u kom je dogovoreno da Ketrin ćuti, a za uzvrat je dobila 375.000 dolara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dünya Futbolu ?⚽ (@dunyafutbolu5) on Sep 28, 2018 at 8:50am PDT


Katrin danas ima 34 godine i rešila je da poništi njihov dogovor, jer tvrdi da je zbog traume koju je doživela imala nekoliko nervnih slomova.

Iako je Portugalac demantovao njene optužbe, tvrdivši da se njegovo ime zloupotreblja zbog promocije, policija je ipak pokrenula istragu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kirsten ♥ (@kirkilou7) on Oct 25, 2017 at 5:08pm PDT


I dok se jedni pitaju hoće li i Ronaldo biti jedan u nizu onih kojima je karijera uništena nakon skandala, druge zanima hoće li njegova ljubav sa Heorhinom preživeti ovo iskušenje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Sep 29, 2018 at 11:36am PDT

-Uvek pređeš preko svih prepreka koje ti se nađu na putu i pokažeš svoju snagu i koliko si sjajan. Uvek si sve bolji. Volim te - mlada manekenka je javno podržala Ronalda i tako svima pokazala da njihovu ljubav ništa ne može da uzdrma.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram