Gvinet Paltrou je rekla da Bredu Falčuku: Na prvo venčanje sam pobegla, a ovo je pravo! (video)

Gvinet Paltrou je rekla da Bredu Falčuku: Na prvo venčanje sam pobegla, a ovo je pravo! (video)

Autor: | 30/09/2018

0

Glumica Gvinet Paltrou se ovog vikenda udala za producenta Breda Falčuka u kojeg se zaljubila na snimanju hit-serije “Glee” pre četiri godine.

Verili su se tri godine kasnije. Kako je otkrio Harpers’Bazaar venčanje je bilo intimno sa najbližim prijateljima i porodicom u Hemptonsima.

Od poznatih kolega, došli su Kameron Dijaz, Stiven Spilberg, Robert Dauni Džunior i mnogi drugi.

 

Za venčanje se saznalo slučajno tokom četrdeset i šestog rođendana oskarovke. Ovo je za Gvinet drugi brak, bila je udata za pevača „Coldplay-a“ Krisa Martina s kojim ima dvoje dece - Epl i Mozesa. Falčuku, producentu „Američke horor priče“ ovo je takođe drugi put da uplovljava u bračnu luku. Falčuk je na Instagramu napisao hvalospev o rođendanu svoje drage:

- Danas je rođendan bezvremenske lepotice. Rođena je s beskrajnim darovima - velike plave oči, mozak i srce preplavljenog znatiželjom, velikodušnošću i onim dugim, dugim nogama koje se nastavljaju i nastavljaju - ali ona nikada ne počiva ni na jednom od njih. Gvineth, ti si najmarljivija osoba koju znam.

Od svoje prve šoljice kafe ujutro do svoje zadnje šoljice viskija noću. Od teretane do kancelarije do zadatka na kuhinjskom stolu. Daješ nam svu sebe, celo vreme. I uvek s osmehom (dobro, gotovo uvek). Možda je to razlog zašto, iako si najbolja osoba ikad, svake si godine sve bolja. Srećan rođendan, Ljubavi - raspisao se poznati producent.

 

Gvinet kaže da ovaj brak smatra „prvim“ jer je s bivšim suprugom 2003. „pobegla“ da se uda.

- Nikad nisam imala pravo venčanje... zato iako imam 46 godina, osećam se kao da mi je 21. Zanimljivo mi je da o tome govorim s prijateljicama koje su oko svega uzbuđene kao i ja - zaključila je Paltrou.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty/Splash

Najnovije vesti