Seka Alekić: Sin Jakov je za rođendan imao samo jednu želju

Seka Alekić: Sin Jakov je za rođendan imao samo jednu želju

Autor: | 29/09/2018

0

Otkada se ostvarila u ulozi majke, Seka Aleksić je sve svoje vreme podredila sinu Jakovu, koji je napunio dve godine. Seka i njen suprug Veljko danima su osmišljavali kako će izgledati žurka na koju je mališan pozvao svoje drugare, sa kojima se igrao satima.

Kako saznajemo, dekoracija je bila kao cirkus jer Jakov mnogo voli životinje i oduševljen je cirkusom u koji su ga mama i tata vodili. Zato je i rođendanska torta bila u tom stilu.

Raskošna proslava i dva specijalna gosta: Seka Aleksić proslavila 2. rođendan sinu Jakovu (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) on Sep 28, 2018 at 5:34am PDT


- Seka je želela da ugodi u svemu svom nasledniku tog dana jer je on već sada dovoljno veliki da ume da se obraduje. Svi gosti, ali i Seka i Veljko, nosili su majice na kojima je pisalo njegovo ime uz sliku klovna. Čitav prostor je dekorisan kao cirkus, dok su figure životinja bile poređane po stolovima i po podu. Čak je i rođendanska torta bila cirkuski šator sa figurama majmuna i medveda koji izvode vratolomije. Jakov je bio presrećan i oduševljen što vidi drugare u “svom cirkusu”. Sa Sekom je sve vreme duvao balončiće na penu i igrao se igračkama. Prava euforija je nastala u trenutku kada su u prostoriju ušli animatori prerušeni u crtane junake Mašu i Medu. Kako je to omiljeni crtani film slavljenika, on je odmah prišao da ih zagrli i pozove da se igraju s njim - kaže  izvor za Blic koji se zatekao na slavlju, koje je bilo zatvoreno za javnost.

Seka Aleksić uživa sa malenim Jakovom: Kovrdže na tatu i osmeh na mamu (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) on Sep 27, 2018 at 9:45pm PDT


Iako od rođendana sina nije želela da pravi medijsku mompu, Seka za “Blic” kaže da su proslavili lepo i da je zadovoljna jer je Jakov bio zadovoljan.

- Slavlje je bilo lepo, najvažnije je da su se Jakov i drugari oduševili igračkama i animatorima. On jako voli cirkus zato je sve bilo u tom fazonu. Poklone je otvorio kad je došao kući, a najslađi je bio kada nam je na pitanje šta želi da mu mama i tata poklone, odgovorio: seku - kaže Aleksićeva, a na naše pitanje da li će sinu ispuniti želju, kaže:

- Svi znaju da bismo Veljko i ja voleli da imamo još dece.

Seka i Veljko su na rođendan sina pozvali najuži krug prijatelja i njihovu decu. Dok su se mališani igrali u igraonici i zabavljali sa animatorima, mame i tate su uživale u kulinarskim specijalitetima ovog restorana.

- Seka i Veljko se trude da Jakova vaspitaju da ne bude razmažen dečak iako mogu mnogo toga da mu priušte. Oni dosta pričaju s njim, zbog čega je on vrlo zreo za svoje godine. Seka i Veljko su pravi domaćini, a vidi se i dobri roditelji. Nedavno su bili na putovanju, gde je sve bilo podređeno mališanu - otkriva pevačicina prijateljica, a fotke sa rođendana potražite u galeriji.

Hellomagazin.rs Instagram/Seka Aleksić
Tagovi: seka aleksić