Neodlučnost, kratak fitilj, arogatnost: Karakterisike horoskopskih znakova koje odbijaju muškarce

Neodlučnost, kratak fitilj, arogatnost: Karakterisike horoskopskih znakova koje odbijaju muškarce

Autor: | 27/09/2018

0

 

Bez obzira da li verujete u horoskop ili ne, sigurno ste barem jednom proučavale šta zvezde otkrivaju ovašem ljubavnom životu.  Ako imate probleme na ljubavnom polju, možda su baš neke karakteristike horoskopskog znaka krive za to.

 

OVAN

Ovnovi  mrze rutinu i uvek teže promenama. Sa svojim nemirnim načinom ponašanja mogu jako iznervirati (potencijalnog) partnera.

 

BIK

Žene rođene u znaku Bika najradije sve same odlučuju. Nerado prihvataju mišljenja drugih, a kompromis je za njih strana reč.

 

BLIZANCI

Blizanci se ne odvajaju od telefona. Svejedno da li rade selfi, postuju nešto na Instagram, čitaju li nove tračeve ili surfuju društvenim mrežama – njihova zavisnost o pametnim telefonima izluđuje muškarce

RAK

Žene rođene u znaku Raka zapravo su rođene za vezu. Međutim, sa svojim majčinskim i pomalo posesivnim načinom ponašanja vrlo brzo nateraju muškarce u beg.

 

LAV

Lavice znaju da su sjajne – i to rado pokazuju. Zbog toga često deluju umišljeno i bahato. Nesigurni muškarci radije biraju da ih nemaju u svojoj blizini.

DEVICA

Device često preteruju sa svojim „redom, radom i disciplinom“. Najradije bi preuredile, počistile, pospremile svaki muški stan u koji kroče. To ponekad jeste praktično, ali može i izbaciti iz takta.

 

VAGA

Vage su poznate po tome da stalno „vagaju“, odnosno da nikada ništa ne mogu da odluče. Najradije ostavljaju sve opcije otvorene – a to na duže vrjeme može jako smetati ljudima iz njihove okoline.

ŠKORPIJA

Žene rođene u znaku Škorpije jedna nepromišljena reč može izbaciti iz takta. To uglavnom prestravi većinu muškaraca.

STRELAC

Žene rođene u znaku Strelca jako se brzo zaljube, ali još brže se počnu osećati ograničeno i sputano – te počinju da traže slobodni prostor. Teško ih je obuzdati i jako se teško vežu za nekoga – osim što to zbunjuje muškarce, često ih i natera da odu.

JARAC

Spontani izlet za vikend? To je nemoguća misija za žene rođene u znaku Jarca! Tako nešto moraju da znaju i planiraju nedeljama unapred. Sa svojim nespontanim ponašanjem živciraju ljude u svojoj blizini – kao i potencijalne partnere.

VODOLIJA

Vodolije bi najradije odmah sve isprobale – bez obzira koliko je to ludo. Muškarci, koji nisu baš skloni eksperimentisanju, mogu se vrlo brzo prepasti.

RIBE

Ribe su često nepredvidljive. U jednom trenutku žarko žele da provedu puno vremena sa svojim partnerom, a onda se odednom povuku. Muškarcima je često jako teško da se nose sa takvim promenama raspoloženja.

 

Hellomagazin.rs Guliver/Thinkstock
Tagovi: horoskop