Nataša Bekvalac otkazala sve: Nije sve kao što izgleda, nisam ni ja kao što izgledam

Nataša Bekvalac otkazala sve: Nije sve kao što izgleda, nisam ni ja kao što izgledam

Autor: | 25/09/2018

0

Pevačica Nataša Bekvalac zahvalila se svim pratiocima na društvenim mrežema koji su joj čestitali rođendan i poslali poruke. Ipak, iako su svi očekivali da je srećna i da danas slavi, ona je poslala poruku koja je mnoge ostavila u šoku.

Svi su očekiali večerašnju premijeru njene nove pesme i spota "Mala plava", koju je trebala da predstavi u emisiji kod Ognjena Amidžića. Ali, izgleda da ipak nije smogla dovoljno snage za takav korak.

- Meni je danas 38. rođendan... Emocije su mi toliko pomešane danas... Želim da vam se zahvalim na predivnim porukama, na ljubavi koju svakodnevno od vas osećam... Rekla sam da će danas izaći pesma koja mi je pored moje porodice i vas život... Nisam mogla danas... Sve sam otkazala... I emisiju i premijeru... Sve... - napisala je Nataša i rastužila mnoge jer su svi očekivali da se ona iz cele situacije izdigla i sve uspela da prebrodi.

- Treba mi još koji dan, treba mi još vremena... Nije sve kao što izgleda... Nisam ni ja kao što izgledam... Volim vas i izvinite... Ako ništa drugo, rođendan mi je danas, pa mi danas oprostite. Voli vas "Mala Plava" - završila je ovim rečima svoju tužnu poruku Nataša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 25, 2018 at 6:07am PDT

Proteklih godinu dana za pevačicu je bilo veoma teško. Na današnji dan se udala na Ibici za čoveka sa kojim je mislila da će provesti ostatak života. Baš iz tog razloga za datum venčanja je odabrala svoj rođendan. U maju ove godine doživela je porodično nasilje i istog momenta prekinula svaki kontakt sa Lukom Lazukićem. Ćerke joj mame osmeh na lice koji joj, ako je suditi po poruci koju je posala, nije lako izvući.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 21, 2018 at 10:14am PDT

hellomagazin.rs Instagram/bekvalceva

Najnovije vesti