Kanje Vest brani čast svoje supruge: Niko nije spavao sa mojom Kim! (video)

Kanje Vest brani čast svoje supruge: Niko nije spavao sa mojom Kim! (video)

Autor: | 24/09/2018

0

Reper Kanje Vest (41) konačno je reagovao na potez svog kolege Drejka (31), koji je u svojoj novoj pesmi “In My Feelings” navodno natuknuo kako je spavao s Kim Kardašijan. 

Naime, on spominje ime Kiki, što je dugo vremena starletin interni nadimak, a Kanje je sada objavio video u kojem se obraća lično Drejku.

- Pokušavam svoj duh da učinim uračunljivim pošto sam saznao da ljudi šire glasine jer misle da si spavao sa mojom suprugom, a ti ne govoriš ništa i nastavljaš dalje. To ne godi mom duhu - započeo je reper, ne krijući koliko je besan zbog pompe koja se stvorila nakon objave sporne pesme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ye (@kanyewest) on Sep 20, 2018 at 9:58am PDT

- Da si se ti oženio Rijanom, ne bih napravio nikakvu pesmu s nazivom RiRi. Nemoj da mi govoriš onda da ne znaš odakle mi sve ovo jer si prepametan, brate - poručio je Kanje Dreku. Dotaknuo se on i Kiminog bivšeg dečka, repera Nika Kenona (37). Kaže da mu nije drago što ovaj raspravlja o njoj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ye (@kanyewest) on Sep 20, 2018 at 10:04am PDT

- Razumem da si bio u vezi s mojom suprugom, ali ako imaš intervju, nemoj da govoriš o njoj. Nemoj da daješ pretpostavke o tome ko je spavao sa mojom ženom jer nije niko - zaključio je samouvereno Kanje, a ovaj mu je odgovorio da mu ne može niko naređivati šta će da priča.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ye (@kanyewest) on Sep 20, 2018 at 10:07am PDT

Kenon i Kim su prekinuli 2007. jer mu je lagala o svom snimku seksa s bivšim dečkom, pevačem Rej Džejem (37). Par je bio zajedno godinu dana, a posle toga se Nik oženio sada već bivšom suprugom, pevačicom Marajom Keri (48).

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti