Majka Demi Lovato otkrila sve detalje strašnog događaja: Još uvek se tresem kada se setim

Majka Demi Lovato otkrila sve detalje strašnog događaja: Još uvek se tresem kada se setim

Autor: | 22/09/2018

0

Prošlo je gotovo dva meseca otkako je, nakon predoziranja, u bolnici završila 26-godišnja pevačica Demi Lovato. Stanje je bilo poprilično teško, a lekari su morali da ulože velike napore da 'ponište' sve što su narkotici učinili njenom telu. Iako je već bilo poznato o njenim dugogodišnjim borbama s zavisnošću, zbog čega se čak prijavljivala i na rehabilitacije, vest o ovome šokirala je mnoge.

S odmakom od dva meseca o svemu je progovorila i Diana De la Garza, majka Demi Lovato:

- Još uvek mi je jako teško da pričam o tome. Samo kad se setim toga dana i šta se dogodilo, krenem da se tresem.

Započela je svoju ispovest u ekskluzivnom intervjuu za Newsmax TV majka pevačice.

- Imala sam telefon u rukama kada su krenule da pristižu poruke, a ja sam pomislila: 'Dobro, šta se događa?' U jednoj od poruka stajalo je: 'Upravo sam sve video na TMZ-u, žao mi je jako. Reci da nije istina'. Moje srce je u tom trenutku stalo, a ja nisam znala ni šta trebam da tražim na TMZ-u. Upravo tada nazvala me njena tadašnja asistentkinja, koja nije mogla da govori od šoka, i znala sam da se nešto grozno dogodilo. Rekla sam joj da mi kaže šta se događa, a ona mi je odgovorila rečenicom koju ni jedan roditelj ne želi da čue: 'Demi se predozirala'. Šokirala sam se. Nisam znala šta da kažem, jer to kao roditelj nikada ne očekuješ da ćeš čuti.

 

Strah se dodatno pojačao kada je asistentkinja rekla da je Demi pri svesti, ali da ne govori, i njena je majka u tom trenutku znala da je stanje izuzetno teško. Sa najstarijom ćerkom Dalas, Diana se uputila u bolnicu gde je najzad mogla da vidi Demi.

- Nije uopšte izgledala dobro. Bila je u lošem stanju, a ja sam joj rekla: 'Demi, ovde sam, volim te.' U tom trenutku mi je rekla: 'I ja tebe volim'. Od tada nisam sama sebi dopustila da ni u jednom trenutku pomislim da sve neće završiti dobro - otkrila je Diana De la Garza uz napomenu kako veruje da se Demi izvukla ponajviše zahvaljujući neverovatnoj podršci i molitvama njenih obožavaoca.

 

- Verujem da je danas živa zahvaljujući milionima molitvi upućenih za nju. Demi je ponovo srećna, zdrava, mnogo radi na tome da ostane 'čista', i dobija svu potrebnu pomoć.

Zbog svega što se dogodilo s njenom ćerkom, Diana je odlučila da podigne svest o zavisnosti na nivou cele države.

- Droga je u Americi dostigla nivo epidemije, a ljudi toga nisu svesni. Kada se sve ovo dogodilo počela sam da istražujem o narkoticima i kako ubijaju našu decu. Pročitala sam negdje da svakih 15 minuta neko umre od predoziranja, i to ne samo deca, već i majke i očevi.

hellomagazin.rs Guliver/Getty