Dragana Katić našla emotivnu luku: Neko poseban je zadužen za moj osmeh

Dragana Katić našla emotivnu luku: Neko poseban je zadužen za moj osmeh

Autor: | 22/09/2018

0

U nedelju, 23. septembra od 21 čas, počinje da se emituje četvrta sezona šou-programa “Nikad nije kasno” na Prvoj, čiji je glavni domaćin i voditelj Dragana Katić.

Prepoznatljivo TV lice, koje je pred kamerom sebe u ovom formatu prikazuje kao prirodnu i spontanu, između redova poručila je da ima novu ljubav i da se oseća voljeno, te smatra da publici i te kako ima šta da ponudi.

- Osećam se kao nova, iako sam zadržala stare saradnike koji me oblače i sređuju. Neko će reći da izgledam možda staro i obično, ali meni je bitno šta mi poručuje moj osećaj. Odjek publike ove emisije uvek je bio odličan tako da ne treba menjati ono što je dobro. Od svega mi je najvažnije da sam emotivno osvežena i da će to publika sigurno videti. Neko poseban je zadužen za moj osmeh - rekla je Dragana za “Blic TV”.

Leto za nama voditeljka je iskoristila da se odmori i akumulira energiju potrebnu za radnu jesen. Ugađala je sebi maksimalno i bila mama dvojici sinova kad god je trebalo.

- Volim da radim i odmor mi je bio kreativan, što znači da sam radila ono što sam želela. Družila sam se sa prijateljima, išla po morima, družila se sa mojom decom i njihovim drugarima. Išla u kafanu i našla emotivnu luku. Nadam se da se vidi sjaj u mojim očima - ističe voditeljka.

Prema nazivu emsije koji vodi, Katićka kaže da se rukovodi tom krilaticom i u svom životu. Smatra da mnoge stvari pojedinac može da promeni ukoliko želi i ima viziju puta.

- Nikad nije kasno da u životu napravite odluku da svoj život držite čvrsto u svojim rukama. Ukoliko ste zdravi, svakako možete da hodate brzo i snažno, da radite ono što volite i da težite cilju. Godine nisu odrednica, možda su samo podsećanje da u nekim trenucima usporite i da sebi ne zadajete ciljeve kao u ranoj mladosti, kad ste imali ceo svet u rukama - zaključila je voditeljka.

Dragani najveću podršku u svemu pružaju blizanci Boban i Bojan.

- Daju mi sud o oblačenju i izgledu, jer kroz njih osetim ukus mlađe publlike. Iako možda to nije naš target, meni jeste bitno da idem u korak sa trendom i vladajućim prilikama - iskrena je Dragana Katić.

 

View this post on Instagram

 

53 ? #birthday #mybirthday #lovemysons #lovemyfriends #zahvalanasvemu

A post shared by Dragana Katić (@dragana_katic) on Aug 2, 2018 at 1:03am PDT

hellomagazin.rs Instagram/dragana_katic
Tagovi: dragana katić