Nataša Bekvalac: Ja sam svoje isplakala, više ne plačem

Nataša Bekvalac: Ja sam svoje isplakala, više ne plačem

Autor: | 21/09/2018

0

Pop zvezda Nataša Bekvalac je iz svega kroz šta je prošla proteklih meseci izašla još jača. Uživa u ljubavi porodice i prijatelja, druženju sa ćerkama Hanom i Katjom, a vratila se i svojoj velikoj ljubavi - muzici i snimanju spotova.

Rustična vila stara više stotina godina, u elitnom delu Beograda, bila je njeno utočište kada je snimala kadrove za pesmu “Mala plava”, koju će publici predstaviti tačno na svoj rođendan, 25. septembra. Kako je odmah otkrila, čim je čula ovu numeru, naježila se i znala da mora da je snimi.

Ova numera će publici prikazati šta je to Nataša sve preživela.

- Jedva čekam 25. septembar, da vidim kako će publika odreagovati na ono što sam dugo spremala. Moja drugarica koja je pisala tekst, Bojana, bila je vrlo inspirisana. Provele smo i neki period zajedno, tako da je Bojana i te kako bila inspirisana mojim životom. Nisam zaplakala kada sam pročitala reči, jer sam ja svoje isplakala, više ne plačem (smeh). Moram da priznam da sam se naježila kada sam je čula, to mi se dugo nije desilo. Znala sam da je to to i da moram da je snimim - kaže Nataša za Blic.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 19, 2018 at 9:52am PDT

Pevačica je bez pauze, odevena u haljinu sa kristalima, snimala u prostoru koji je u njenoj suštoj suprotnosti.

- To su kontradiktornosti, kao što imamo i razne kontradiktornosti u životu, tako je i u pesmi. Zvuk je moderan, a Cobi i ja smo gotovo nespojivi, pa smo se ipak spojili. Tako i ambijent i garderoba, malo se igramo... Igre nikad na odmet - dodaje Nataša.

 

View this post on Instagram

 

Ja sa tobom nisam stala Krv jos uvek nije pala...#malaplava @bojanadona

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 20, 2018 at 10:26am PDT

I dok joj, kada govori o muzici osmeh ne silazi sa lica, a oči blistaju, na sve ono što je proteklih meseci preživela, ne želi da se osvrće.

- Za ovaj period koji je iza mene, kada nisam radila, mnogo više sam počela da poštujem svoj posao i shvatila sam da ne bih mogla da živim bez muzike. Nemam mnogo vremena da se osvrćem na prošlost, na pogrešne izbore i loše ljude. Imam dvoje dece u različitim uzrastima, koja zahtevaju moju punu pažnju i posao koji obožavam, tako da sam se fokusirala na ćerke i karijeru. Uživam u svemu što mi se trenutno dešava - iskrena je pevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 20, 2018 at 5:15am PDT

Na pitanje da li i dalje, nakon svega, veruje u pravu ljubav, odmah odgovara:

- Naravno, čemu život ako ne verujete u ljubav?!

 

View this post on Instagram

 

Soon???#malaplava

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 20, 2018 at 4:36am PDT

hellomagazin.rs Andreja Damnjanović