Ivana Maksimović: Uživam u prvoj trudnoći, osećam se divno i najlepše, kao nikada do sada

Ivana Maksimović: Uživam u prvoj trudnoći, osećam se divno i najlepše, kao nikada do sada

Autor: | 20/09/2018

0

Strelkinja Ivana Maksimović i njen suprug košarkaš Danilo Anđušić jedva čekaju da postanu roditelji sina. Lepa sportistkinja uživa u trudničkim danima i uveliko se sprema za porođaj.

Kada su saznali da će postati roditelji, Ivana Maksimović i Danilo Anđušić nisu krili oduševljenje. Strelkinja se poput mnogih mladih trudnica boji porođaja.

- Lagala bih kada bih rekla da se ne plašim. To je nešto što je prirodno. To je velika stvar koja menja svaku ženu iz korena. Plašim se, ali radim sve što je u mojoj moći da se maksimalno spremim za taj trenutak, da budem spremna da me ništa ne može iznenaditi. Ja sam od onih žena koje su to želele, pa ću sve izdržati i pretrpeti da dobijem to što želim, a to je sin - kaže za “Blic” Ivana.

 

View this post on Instagram

 

Šta još možeš poželeti? ✨??? #pregnancy #momtobe #3ofus #summer2018 #montenegro #happiness

A post shared by Ivana Andjusic Maksimovic (@ivanamaksimovic) on Aug 12, 2018 at 6:59am PDT

Ivana i Danilo kažu da imaju jedno ime u opticaju, ali da će se odlučiti tek kada se rodi beba.

- Imamo ime, ali ne bismo još da otkrivamo. Kažu tek kada uzmeš dete u ruke stvarno odlučiš koje ime želiš da daš. Čuvamo ime - kaže Ivana.

S obzirom na to da je sve češća situacija da suprug prisustvuje porođaju, Ivana se nada da će Danilo toga dana biti u Beogradu kraj nje.

- Kod nas je situacija malo teža jer ko zna gde će on biti sa klubom i gde će igrati utakmice. Malo je teško pogoditi vreme kada treba da bude u Beogradu, ali ne krijem da je meni velika želja da on bude na porođaju - ističe Ivana, a Danilo se nadovezuje:

- I meni je to velika želja. Kada sam u početku razmišljao o tome, bilo mi je strašno. Međutim, kako je vreme odmicalo, sve veća mi je želja da budem s njom u tom trenuku. Ljudi koji su prisustvovali porođaju kažu da ne postoji jači i lepši osećaj od tog trenutka. Tako da ako budem u mogućnosti i uspem zbog svojih obaveza sa klubom da budem tu, biću uz nju.

Kako kažu, jedva čekaju da ugledaju sina.

- Strpljivi smo, najvažnije je da sve ide kako treba. I to je ono što nam je najbitnije u ovom trenutku - kaže Danilo.

Ivana priznaje da joj trudnoća prija.

- Osećam se kao i što izgledam, nadam se lepo. Uživam u svakom trenutku. Željno iščekujem momenat kada ćemo oboje imati priliku da upoznamo našeg sina. Prosto uživam u prvoj trudnoći. Sve je za mene ovo novo. Osećam se divno i najlepše, kao nikada do sada - zadovoljno kaže Maksimovićeva, a njen suprug priznaje da ona nije zahtevna trudnica:

- Ja sam se baš iznenadio. Imam dosta drugara koji već imaju decu i stalno su mi pričali o tome da su im žene bile zahtevne tokom trudnoće, ali ja sam valjda imao sreće sa Ivanom. Stvarno smo se trudili da sve prolazimo zajedno i da u svemu ovome uživamo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Andjusic Maksimovic (@ivanamaksimovic) on Jun 20, 2018 at 7:42am PDT

hellomagazin.rs A

Slične Vesti