Bura u braku: Kanje Vest se seli u Čikago, Kim Kardašijan ne želi s njim?

Bura u braku: Kanje Vest se seli u Čikago, Kim Kardašijan ne želi s njim?

Autor: | 20/09/2018

0

Čini se kako u vezi između Kanje Vesta i Kim Kardašijan baš i ne cvetaju ruže. Jedan od najpopularnijih svetskih parova navodno se posvađao zbog želje Kanje Vesta da se cela porodica preseli u Čikago.

Reper i suprug popularne američke starlete, Kanje Vest (41), na koncertu u Los Anđelesu izjavio je kako se s porodicom seli u svoj rodni grad Čikago, piše TheSun.

- Želim da saopštim svima kako se vraćam u Čikago i više nikada ne želim da se vratim - rekao je Kanje pred publikom. Ali, bliski izvor porodice otkriva kako se njegova supruga Kim ne slaže s tom odlukom.

- Kim ceo život živi u Los Anđelesu. Tu joj je porodica, prijatelji, frizer, stilisti. Voli što njihova deca odrastaju u velikoj porodici, okruženi nećacima i nećakinjama - izjavio je bliski izvor i dodao kako je Kim potresena oko cele situacije.

- Nije u redu način na koji je to Kanje objavio pred publikom, s obzirom na to da njih dvoje nikada nisu o tome ozbiljno pričali - objasnio je izvor.

 

Kanje i Kim nedavno su uložili milione dolara u renovirane kuće u Bel Eru u Los Anđelesu, što je još jedan razlog zbog čega Kim ne želi da se preseli.

- Jednostavno je toliko izmorena zbog celog renoviranja da joj se nigde ni ne seli - rekao je izvor.

Kim i Kanje su u braku od 2014. godine, a roditelji su Nort (5), Sejnta (2) i osmomesečne Čikago. 

hellomagazin.rs Guliver/Getty