Melanija Tramp u skupocenom vunenom kaputu prkosi letnjim vrućinama

Melanija Tramp u skupocenom vunenom kaputu prkosi letnjim vrućinama

Autor: | 19/09/2018

0

U društvu supruga, poljskog predsednika Andrzeja Dude, prva dama Agata Kornhauser-Duda stigla je u službenu posetu Americi te ih je u Beloj kući svečano ugostio predsednički par Tramp

Na dočeku poljskog predsedničkog para prva dama Amerike Melanija Tramp zablistala je u belom vunenom kaputu s plavim detaljima – delu modne kuće Gucci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by melaniatrumplookbook (@melaniatrumplookbook) on Sep 18, 2018 at 10:10pm PDT

Kaput s potpisom Gucci-ja, koji je Melanija nosila kao haljinu, u prodaji se nalazi po cijeni nešto višoj od 4.000 dolara, a njen izbor mnogi su okarakterisali neprikladnim s obzirom na letnje temperature od skoro 30 stepeni, koje trenutno vladaju Amerikom.

U kreaciji s potpisom slavne italijanske kuće Melanija je poslednji put viđena u sklopu evropske turneje, kada je za susret s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Helsinkiju privlačila pažnju u žutoj kaput – haljini s kaišem ukrašenim kopčom u obliku leptira.

 

View this post on Instagram

 

#MelaniaTrump non ha mai nascosto la sua passione per il #madeinItaly: che ne dite di questo cappottino #giallo @gucci da circa 2500 #euro? #melaniatrumpstyle #flotus @flotus #gucci #butterfly #yellow #totalyellow #LOOKDAVIP

A post shared by Look da Vip (@lookdavip) on Jul 19, 2018 at 5:01am PDT

Novo izdanje u znaku vunenog kaputa mornarskog šarma Melanija je tradicionalno zaokružila parom stiletto cipela u crnoj verziji, za kakve se odlučila i prva dama Poljske, noseći ih uz klasično crno-belo odelo s dodatkom kaiša i efektne viseće naušnice.

 

View this post on Instagram

 

A very productive visit with President Andrzej Duda & First Lady Agata Kornhauser-Duda at the @WhiteHouse this afternoon!

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on Sep 18, 2018 at 1:23pm PDT

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: Melanija Tramp