Marija Kilibarda se vraća pred kamere: Uskoro na sceni u šou-programu koji će svi voleti! (video)

Marija Kilibarda se vraća pred kamere: Uskoro na sceni u šou-programu koji će svi voleti! (video)

Autor: | 18/09/2018

0

Omiljeno lice Televizije “Prva” Marija Kilibarda od jeseni će biti deo novog televizijskog formata koji će sigurno svi voleti. Ovaj projekat je jedan od najvažnijih u novoj sezoni TV Prve, zato se sve drži u tajnosti.

- Čelnici TV Prve su nakon dugih pregovora odlučili da otkupe licencu jednog slovenačkog zabavnog programa čiji će deo biti Marija Kilibarda. Ovaj projekat je dodeljen baš Mariji jer je ona jedan od voditelja koji se pokazao kao odličan domaćin, a publika je veoma voli. Trenutno se radi na pripremama za snimanje ovog šou-programa - sprema se studio, kastinzi za lica koja će se još naći u ovom programu... Sa “Prve” ne žele još uvek da iznose nikakve detalje jer žele da iznenade publiku kvalitetnim programom - kaže za Blic izvor blizak produkciji.

Marija se pre nekoliko nedelja vratila s odmora u Beograd, gde ju je sačekala ova radosna vest. Ona je veoma uzbuđena i raduje se što će biti deo projekta koji se razlikuje od svega što je dosada radila, a opet će biti na televiziji koju jako voli.

Foto Mirko Tabašević

 

Pokušali su da saznaju i nešto više o novom šou-programu koji je u pripremi, ali sa Televizije “Prva” juče nisu odgovarali na pozive.

Inače, Marija Kilibarda je nedavno za “Blic” i najavila da će se od septembra promeniti neke stvari kada je posao u pitanju. Tada je na pitanje kada će ponovo stati pred kamere, rekla:

- Toliko sam se uželela posla, ali verujem da ćemo se uskoro družiti na televiziji. Ima posla sa strane, ali nedostaje ono moje primarno da sam u studiju ili na terenu, i da radim novinarsko-voditeljski posao. Nadam se da će se od septembra to promeniti.

Prisetimo se šta je Marija ispričala za Hello!

hellomagazin.rs/m.g. Antonio Ahel/ATA Images