Iznenađenje na sceni: Tendi Njutn pobednički govor začinila sočnom psovkom (video)

Iznenađenje na sceni: Tendi Njutn pobednički govor začinila sočnom psovkom (video)

Autor: | 18/09/2018

0

inoćnju, jubilarnu dodelu nagrada Emi, 45-godišnja glumica Tendi Njutn pamtiće još dugo, posebno jer se kući vratila s prestižnom nagradom - onom za najbolju sporednu glumicu u dramskoj seriji 'Westworld', ali i zbog govora koji će ostati zabeležen u istoriji dodela.

Stigavši u ružičastoj haljini s potpisom Brandona Maxwella, Tendi Njutn i ovoga puta je oduševila sve prisutne elegancijom, držeći za ruku čvrsto svog supruga, scenaristu Ol Parkera. Kada su je proglasili pobednicom u njenoj kategoriji, zaprepašćena i prijatno iznenađena, Tendi se popela na scenu kako bi preuzela nagradu i održala govor.

Upravo on iznenadio je mnoge. 'Ne verujem u Boga, ali večeras ću joj zahvaliti', započela je svoj govor Tendi Nutn i nastavila: 'Tako sam jeb..o blagoslovena ljudima s kojima sam imala priliku da radim...'

Kada je izgovorila sočnu psovku, i ona je sama ostala iznenađena, pa je brzo prekrila rukom usta, ali, šta je tu je, njena rečenica momentalno je postala viralni hit, a njen govor nešto što će postati deo istorije ovogodišnjih Emija.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti