Ana Sofrenović danas puni 46, a život joj je poput filma: Čudno venčanje, nesvakidašnji razvod i pakao zbog depresije

Ana Sofrenović danas puni 46, a život joj je poput filma: Čudno venčanje, nesvakidašnji razvod i pakao zbog depresije

Autor: | 18/09/2018

0

Poznata srpska glumica Ana Sofrenović je za svojih 46 godina prošla mnogo toga, a godinama je iznenađivala javnost detaljima iz privatnog života, o kojima se i te kako pisalo i pričalo.

Glumci Ana Sofrenović i Dragan Mićanović u braku su bili punih 13 godina, a važili su za skladan par, koji se zabavljao godinama pre stajanja na "ludi kamen". Ana i Dragan odlučili su da se venčaju samo u prisustvu roditelja, a matičarki su tražili da do sklapanja braka dođe tačno u ponoć, kako se i dogodilo.

O ovom njihovom potezu se dugo pričalo, da bi nešto kasnije na svet došla njihova prva ćerka Iva, a šest godina kasnije i druga, Lena.

2011. godine Mićanović se razveo od supruge, ali su, za razliku od većine parova koji se odluče na isto, ostali u odličnim odnosima, ali i nastavili da sarađuju, pa su dve godine kasnije snimili i reklamu za jednu banku. Govorili su kako im se ljubav ugasila, ali da su ostali veoma bliski, što je svojevremeno pokrenulo veliki broj komentara.

 

Glumica je priznala da je posle kraha braka doživela nervni slom i pala u depresiju, što joj je stvorilo velike probleme u radu, ali se sa problemima izborila i sada uspešno nastavlja sa svojom bogatom karijerom.

- U fazi sam da je depresija pod kontrolom. Vraćam se radu, uspela sam da izađem sa premijerom "Žojkinog stana", a tome sam posvetila tri meseca života - kazala je Ana Sofrenović jednom prilikom.

- Vratila mi se koncentracija, mogu da zapamtim tekst i nemam više problema s tim. A to su sve stvari s kojima sam se u nekom trenutku borila - ističe glumica.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images/Hello/Arhiva
Tagovi: Ana Sofrenović

Najnovije vesti