Ana Ivanović ponovo na meti kritika, da li je zaista toliko mršava?

Ana Ivanović ponovo na meti kritika, da li je zaista toliko mršava?

Autor: | 18/09/2018

0

Naša bivša teniserka Ana Ivanović i fudbaler Bastijan Švajnštager su jedan od omiljenijih parova na svetu, a koji ne dolaze iz sveta filma, zbog svoje harizme, šarma i osmeha...

Kao i kod svih slavnih, svaka njihova objava na društvenim mrežama se pomno prati i analizira, a fanovi ih doživljavaju toliko prisno, da se zbog nekih stvari koje uoče iskreno zabrinu, te im to i saopšte u komentarima.

Ovoga puta Ana i Bastijan su izašli na ručak u Čikagu, opušteni u sportskim kombinacijama, a Ana je podelila nekoliko fotografija uz reči: "Divno je biti na ručku sa mojim mužićem. PS: Suknja mi nije bila ovako izgužvana pre ručka!" - napisala je ona uz post.

 

View this post on Instagram

 

Lovely lunch date with my hubby ?. P.S. I promise my skirt was less wrinkled before lunch ???‍♀.

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Sep 17, 2018 at 2:28pm PDT

Ipak, prvo što je palo u oči svima je da Ana izgleda mršavo (jer su joj noge pretanke!?), te su usledili dobronamerni saveti: "Ana, neka se Bastijan penzioniše, izgledaš umorno i premršavo, vreme je da se malo i on brine o tebi; Devojko draga preslatka si, ali jedi nešto!; Ana mi te volimo, ali zaista si mnogo mršava!"

Sve bi to bilo uredu, da ljudi ne zaboravljaju da je Ana visoka 1,84m, da je bivši sportista i da se hrani zdravo, jer samo zbog obuće i načina na koji je stala ona izgleda "mršavije", barem se nama tako čini.

Ana Ivanović je...

Premršava...
Taman kako treba...

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

Pogledajte kako je izgledala nedavno na plaži, da li joj fali neki kilogram?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Sep 5, 2018 at 5:08am PDT

hellomagazin.rs/m.g. Instagram/anaivanovic