Zvezde se okupljaju za najveću noć televizije, 70. dodelu Emi nagrada

Zvezde se okupljaju za najveću noć televizije, 70. dodelu Emi nagrada

Autor: | 17/09/2018

0

Dok se zvezde okupljaju za najveću noć televizije, ekipa E! News emisije Đuliana Rančić i Džejson Kenedi predvodiće prenos uživo sa crvenog tepiha - Live From The Red Carpet: The 2018 Emmy Awards i doneće obožavaocima spontane i autentične intervjue sa najvećim zvezdama televizije i  nominovanim za nagrade.

Uuz voditeljke Zuri Hal i Morgan Stjuart. E! će omogućiti  gledaocima paralelno praćenje dešavanja putem televizije, na digitalnim platformama i kroz mobilne kanale i društvene mreže i to sve uživo iz Microsoft teatra u Los Anđelesu u Kaliforniji , 17. septembra  ponoć uz emisiju Countdown to the Red Carpet: The 2018 Emmy Awards.

 

Detaljno izveštavanje počinje sa Countdown to the Red Carpet: The 2018 Emmy Awards koje vode zvezda serije Very Cavallari - Kristin Kavalari, stilista poznatih ličnosti Brad Goreski, voditeljka emisije The Real Jeannie Mai, poznata ličnost iz sveta pop kulture Nina Parker i E! dopisnik Kristin Dos Santos, uz The Rundown učesnicu Erin Lim, a svi oni će odbrojavati do dolaska 18 najviše iščekivanih zvezda i nominovanih za nagradu Emi dok ne dođu na crveni tepih.

 

Kao sastavni deo izveštavanja postojaće dodatno izveštavanje uživo, E! će po prvi put predstaviti E! Stream the Red Carpet digitalnu emisiju na Tviteru na nalogu @enews koja takođe u saradnji sa Live From the Red Carpet počinje 17. septembra u ponoć, uz voditelje: Džini Mej, Bred Goreski i Kristen Dos Santos. Digitalna emisija predstavlja jedinstvenu priliku za fanove da komentarišu dolaske na crveni tepih i modne izraze u realnom vremenu, i da imaju interakciju sa učesnicima E! panela sa holivudskim stručnjacima koji izveštavaju sa crvenog tepiha. E! Stream the Red Carpet postavlja gledaoce u sredšte uzbuđenja oko dodele Emi nagrada.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još