Eva Mendez zapostavila karijeru: Opsednuta sam svojom decom i ne želim da ih ostavim! (video)

Eva Mendez zapostavila karijeru: Opsednuta sam svojom decom i ne želim da ih ostavim! (video)

Autor: | 17/09/2018

0

Eva Mendez, američka glumica poznata po filmovima Brzi i žestoki i Ghost Rider, odlučila je na neko vreme da pauzira s karijerom kako bi se posvetila svojoj deci, prenosi E! News.

- Opsednuta sam svojom decom i ne želim da ih ostavim. Još uvek su tako mali - rekla je. Glumica sa suprugom i kolegom Rajanom Goslingom ima 4-godišnju Esmeraldu i 2-godišnju Amandu.

 

View this post on Instagram

 

? The Place Beyond the Pines

A post shared by @ shatilovaev on Sep 6, 2018 at 11:03am PDT

Iako roditeljstvo, kako kaže, nije uvek lagano, srećna je što ima podršku svoje i suprugove porodice:

- Osećam da ne mogu svemu da se podjednako posvetim. Polako to shvatam, a pritom mi je važno da imam ljude koji će mi biti podrška. Imam svoju i Rajanovu porodicu i to mi je od neprocenjive važosti - istakla je.

 

- Još uvek sam nova u igri. Osećam da mi je manje stalo, ali istovremeno i više. Iako imam manje vremena za razmišljanje o tome šta ću nositi taj dan ili kako ću nešto da uradim, razmišljam u drugom smeru – čak i kad nisam sa svojom decom, ja ih predstavljam. Uvek o tome razmišljam. Ja sam nečija majka i moram da se ponašam u skladu s time - rekla je.

Eva već petu godinu dizajnira za kompaniju New York & Company, ali modno ludilo još uvek nije prenela na svoju decu.

- One žive u pidžamama. Još uvek nose pelene – zapravo, jedna od njih, tako da su još uvek mala deca, kako i treba da bude - rekla je i dodala da ih ne opterećuje modom te da im dopušta da nose šta žele.

Čini se da se slavna glumica trudi svojoj deci pruži što normalnije detinjstvo, kako se ne bi razlikovala od svojih vršnjaka. Njena starija ćerka, Esmeralda, nedavno je proslavila rođendan, i to na tipičan porodični način, uz tortu, svećice i poklone.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty