Dragana Mićalović i Milica Pavlović nerazdvojne od školske klupe: Uvek smo tu jedna za drugu

Dragana Mićalović i Milica Pavlović nerazdvojne od školske klupe: Uvek smo tu jedna za drugu

Autor: | 17/09/2018

0

Dugogodišnje drugarice pevačica Milica Pavlović i glumica Dragana Mićalović nerazdvojne su još iz školskih dana, zbog čega na gradska dešavanja uglavnom dolaze zajedno. Kako kažu, jedna druga savetuju i međusobno se zdušno podržavaju.

Milica je otkrila da Dragani sugeriše da se provokativno obuče, što je ona u poslednje vreme posluša.

- Dragani sam rekla: ti si najlepša mlada glumica, prezgodna si, a uz to si skromna i poštena. Imaš sve ljudske kvalitete i izuzetno dobro radiš svoj posao i treba da pokažeš čime raspolažeš - ispričala je Milica za Blic.

Kako je prijateljstvo pevačice i glumice počelo još u školskoj klupi u njihovom rodnom gradu Leskovcu, one su do današnjih dana mnogo toga prošle zajedno. Poslednjih godina zbog poslovnih obaveza ne viđaju se često, ali time njihov odnos ne gubi na kvalitetu.

- Ponekad se ne vidimo mesec i po dana jer Milica stalno putuje na nastupe, a ja imam snimanja. Međutim, uvek znamo da jedna na drugu možemo da računamo za sve na svetu.

Zajednička osobina njih dve je da o ljubavnom životu ne pričaju javno, a ukoliko bi se isti muškarac zaljubio u obe, one bi nestale iz njegovog vidokruga.

- Povukle bismo se obe, takav nam ne treba - ističe Dragana, a Milica dobacuje da je prijateljstvo važnije od mladića.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images