Senzacija na "Marakani", Novak Đoković u fotelji predsednika "Zvezde" (video)

Senzacija na "Marakani", Novak Đoković u fotelji predsednika "Zvezde" (video)

Autor: | 16/09/2018

0

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković istakao je da je presrećan što je uživo bodrio fudbalere Crvene zvezde u pobedi nad Radnikom (6:0) i najavio dolazak na neki od mečeva u Ligi šampiona.

Ðoković je posetio fudbalere i stručni štab Zvezde u svlačionici, čestitao im na velikom uspehu i poželeo im nove u elitnom takmičenju, nakon što je prethodno dobio dres sa brojem 10 od kluba za koji navija.

- Jako sam srećan, nisam imao puno puta priliku da pristustvujem utakmicama u poslednjih 4-5 godina. Bio sam i na košarkaškim i fudbalskim. Vlada velika euforija među navijačima jer se Zvezda kvalifikovala za Ligu šampiona prvi put posle mnogoo godina. Sada se ukazala šansa da dođem i čast mi je što sam mogao da ih vidim u svlačionici - rekao je Ðoković za Zvezda TV.

On je dodao da se nada da će biti na bar jednoj od šest utakmica u Ligi šampiona, a prvi duel protiv Napolija moraće da propusti zbog teniskih obaveza.

 

Prema njegovim rečima, jasno je da je Crvena zvezda veliki klub i da se povratkom u društvo najboljih u Evropi vratio duh.

- U suštini ona ekipa iz 80-tih i 90-ih godina je bila najbolja u Evropi, nakon toga je došo teži period, ratovi... Prosto se izgubio žar da ljudi dolaze na svaku utakmicu, ali ovim ulaskom u Ligu šampiona taj duh se ponovo vratio. Ako mogu kao zvezdaš da pozovem sve naviječe da prisustvujuju svakoj mogućoj utakmici, evo to ovom prilikom radim - zaključio je Novak.

Ðoković, koji trenutno igra u sjajnoj formi i osvojio je titule na Vimbldonu i US Openu, posetio je i prostorije crveno-belih i našalio se da mu se sviđa predsednička fotelja u koju je seo.

Naravno, odmah je poručio predsedniku Svetozaru Mijailoviću da nema nikakve namere, iako su se u pozadini čuli komentari "Tozo, ako se Nole kandiduje nemaš šanse".

hellomagazin.rs Guliver/Getty