Viktoriju Bekam osramotila aplikacija: Razvod od Dejvida bi me veoma usrećio!

Viktoriju Bekam osramotila aplikacija: Razvod od Dejvida bi me veoma usrećio!

Autor: | 12/09/2018

0

Dizajnerka Victorija Bekham (44) umesto da slavi 10 godina svog modnog brenda, koji je nazvala prema sebi, je u problemima. Njen tim za odnose za javnošću je angažovao stručnjake iz Fejsbuka da Viktorijinoj službenoj stranici na toj društvenoj mreži postave čat aplikaciju kojom upravlja softver i odgovara umesto nje.

Ali to nije funkcionisalo kako je trebalo, pa se dizajnerka pred londonsku Nedelju mode koji počinje u petak, osramotila. Naime, softver je davao odgovore koji bi mogli naštetiti Viktorijinom ugledu, pogotovo jer se poslednjih nedelja govori o njenom razvodu od bivšeg fudbalera Dejvida Bekama (43), tvrdi britanski The Sun.

Na pitanje da li bi bila srećna da se razvede od Dejvida, sistem je odgovorio: "Veoma" kao i na to usrećuje li je njegov novac. Usto je sa prstom gore podržao trud britanske premijerke Tereze Mej u rukovođenju Bregzita. Ubrzo je aplikacija počela da dae čudne odgovore poput 'ne mogu da pričam jer sam usred nečega' na pitanje stavlja li Dejvid nešto u pantalone da bi mu međunožje izgledalo veće.

- Ne mogu ti reći ništa više - istakao je softver kada su fanovi pitali dizajnerku da li je srećna u braku. Nije htela da otkrije ni zašto nosi ogromne pantalone.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Sep 10, 2018 at 5:37am PDT

- Želela sam da vas obavestim da je neverovatan tim na Facebook-u stvorio chat verziju mene kako bi vas virtuelno mogla držati u toku sa svime što se događa na londonskom Fashion Week-u - predstavila je Viktorija ranije aplikaciju. Dizajnerka je osim neuspešnim softverom, 10. godišnjicu brenda proslavila i slikom nje u beloj kesi.

- Kada me Mark Džekobs fotografisao kako izlazim iz šoping kese pre jedne decenie, to je zaista bio početak mog putovanja u modnu industriju - istakla je Victorija. Dodala je kako je to bilo smešno i ironično, a ona je tada predstavljala debitantsku kolekciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Sep 10, 2018 at 1:11am PDT

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty