Dragana Kosjerina: Ne krećem uvek s istim entuzijazmom na posao u pola pet ujutru

Dragana Kosjerina: Ne krećem uvek s istim entuzijazmom na posao u pola pet ujutru

Autor: | 12/09/2018

0

Jedno od omiljenih TV lica RTS je Dragana Kosjerina, za koju se tvrdi, ne bez osnova, da je sazrela kao voditeljka Jutarnjeg programa.

- Spletom okolnosti, pre nego što sam postala voditelj Jutarnjeg programa prošla sam kroz različite formate emisija i imala značajno iskustvo u živom programu. Ušla sam u studio jutarnjeg spremna, ali sam kroz ove dve godine korigovala nedostatke i stekla samopouzdanje koje, zapravo, pravi suštinsku razliku - pričla Dragana Kosjerina za „Blic TV magazin”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Kosjerina (@dragana.kosjerina) on Aug 21, 2018 at 1:52am PDT


Da li je uvek lako poželeti dobro jutro gledaocima u šest sati?

- Posao u Jutarnjem programu nosi posebnu vrstu izazova. Ustajanje u četiri izjutra uistinu nije lako. Emisija koja se radi uživo i startuje u šest sati zahteva punu koncentraciju i dobru psihofizičku formu. Teme i gosti smenjuju se kao na traci, a voditelj u svakom trenutku mora da bude pribran i spreman na promene koje se neretko dešavaju iz minuta u minut. Ne bih bila iskrena ako bih rekla da uvek s istim entuzijazmom krenem na posao u pola pet, ali kada se kamere upale i ekipa zauzme svoje pozicije u studiju, meni se spontano pojavi osmeh na licu i prvo „dobro jutro“ uvek izgovorim dobro raspoložena. I tako je već dve godine. Volim svoj posao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Kosjerina (@dragana.kosjerina) on Sep 10, 2018 at 12:45pm PDT


U poslednje vreme aktivni ste na Instagarmu. Odakle promena?

- Oduvek sam volela društvene platforme na kojima se komunicira fotografijama. To nije novost. Nemam šta da krijem. Ne zatrpavam medije informacijama o svom privatnom životu, jer nema razloga da to činim, ali ako me neko pita da li sam zaljubljena i da li imam partnera, nema razloga da to sakrijem. Imam momka koji mi je podrška, koji je sastavni deo moje svakodnevice i deo mojih planova, sasvim je logično da se pojavi i na ponekoj fotografiji.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/Ataimages/Instagram

Najnovije vesti